Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:28 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

COMUNICAT DE PRESA - Turism și Tenis

ro

15 Feb, 2016 16:48 1433 Marime text
Federația Asociațiilor de Promovare a Turismului din România
și Federația Română de Tenis au semnat azi un Parteneriat oficial
 
Federația Asociațiilor de Promovare a Turismului din România (F.A.P.T.) și Federația Română de Tenis (F.R.T.) au încheiat astăzi un protocol de colaborare prin care își propun schimbul de informaţii si organizarea de acțiuni de promovare în comun, în scopul promovării potențialului turistic, a destinațiilor turistice și a tenisului din România.

Prin protocol s-a stabilit că F.A.P.T. va promova calendarul de competiții și evenimente F.R.T, iar F.R.T va promova destinațiile turistice românești reprezentate de Asociațiile membre F.A.P.T prin competițiile și evenimentele proprii.

Declaratie Corina Martin, Presedinte F.A.P.T.: „Am propus F.R.T. acest Parteneriat pornind de la colaborarea noastră de anul trecut între Asociația Litoral Delta Dunării (A.L.D.D.) și F.R.T. pentru Cupa Davis, atunci când am devenit Sponsorul Oficial al echipei României, care a jucat împotriva Slovaciei în echipamente Mamaia Style și promovând stațiunea Mamaia. În plus, A.L.D.D. l-a investit oficial pe Horia Tecău cu titlul de Ambasador al Litoralului Românesc și suntem mândri să asociem promovarea turismului românesc cu sportivii de renume internațional ai României și cu tenisul românesc.

F.A.P.T. consideră că evenimentele și calitatea serviciilor turistice sunt principalele elemente cu care putem atrage turiști în destinațiile de vacanță românești. De aceea, Asociațiile noastre regionale susțin și promovează organizarea de evenimente (culturale, istorice, muzicale , sportive etc), împreună cu autoritățile locale și operatorii privați din turismul românesc pe care îi reprezentăm. Suntem onorați că încheiem astăzi primul nostru Protocol oficial cu o federație sportivă, și anume Federația Română de Tenis, cu care ne aflăm deja într-un excelent Parteneriat. Felicit personal conducerea F.R.T. și pe președintele George Cosac pentru că au înțeles importanța unei alianțe care pune în valoare turismul românesc, pe care ne propunem astfel să îl promovăm și prin tenis, un sport care a făcut cunoscut și apreciat numele României în lumea întreagă”.

Declaratie George Cosac, Presedinte F.R.T.: „Ne bucuram sa incheiem astazi un parteneriat care promoveaza tenisul romanesc si pune in valoare destinatiile turistice ale romanesti.”
 
Federația Asociațiilor de Promovare a Turismului din România (F.A.P.T.) este înființată din 2009 și  are ca scop dezvoltarea turismului în destinaţiile turistice pe care le reprezintă asociaţiile şi promovarea acestora pe plan naţional şi internaţional. Membrii FAPT sunt asociații de profil din țară, ca: Litoral, Bucovina, Sibiu, Prahova, Brașov, Sighișoara, Maramureș, Gorj, Buzău, Râșnov, Neamț, Timiș, București, Oradea.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii