Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:06 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

COMUNICAT DE PRESA - CITY BREAK LA CONSTANTA

ro

24 Sep, 2015 14:00 1608 Marime text
Miercuri, 23 septembrie 2015, Asociaţia Litoral – Delta Dunării a organizat o întâlnire cu agenţii economici din Constanţa (hotelieri, reprezentanţi ai restaurantelor şi agenţiilor de turism). La această întâlnire au fost discutate detalii referitoare la lansarea unui nou program special, “City Break la Constanţa”.
 
Obiectivul programului îl reprezintă promovarea acestei zone în extrasezon prin oferirea unor tarife maximale speciale. Pachetul turistic va include 2 sau 3 nopţi de cazare, alături de o serie de servicii suplimentare. Astfel, turiştii care vor opta pentru un city break în Constanţa vor putea vizita principalele atracţii turistice din oraş şi vor putea savura preparate tradiţionale din peşte şi fructe de mare.
 
De asemenea, la întâlnirea de ieri au fost propuse şi alte servicii de care ar putea beneficia turiştii care ajung în Constanţa : spa, tur ghidat al oraşului, plimbare pe mare.
 
Programul va fi definitivat în cel mai scurt timp, şi va fi disponibil prin intermediul agenţiilor de turism membre ANAT.
 
Declaraţie Corina Martin, Preşedinte Asociaţia Litoral – Delta Dunării: „Odată cu încheierea sezonului de litoral, a venit momentul să ne îndreptăm atenţia spre transformarea oraşului Constanţa într-o destinaţie turistică de 12 luni pe an. M-am gândit să propunem românilor să descopere oraşele României în varianta de city break, şi nu doar oraşele europene, aşa cum sunt obişnuiti. Am invitat hotelierii, proprietarii de restaurante pescăreşti, agenţiile de turism şi autorităţile locale la un comandament de lucru pentru a defini un program special : City break la Constanţa. Ca noutate absolută, pachetul va include nu doar cazare cu mic dejun, ci şi un voucher gratuit de intrare la atracţiile turistice din judeţ, ci şi un dejun de midii de Marea Neagră, ce va fi servit la restaurantele pescăreşti din Constanţa şi din judeţ care vor intra în program! Ca o componentă de educaţie, vrem să îi convingem pe români să mănânce peşte şi fructe de mare proaspete, din Marea Neagră, acasă, în România! Vom lansa în scurt timp tarifele şi opţiunile de cazare şi masă, astfel încât cei interesaţi să poată beneficia de program încă din această toamnă.”
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii