Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:27 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CONCURS ZIUA de Constanța în parteneriat cu agenția de turism TOMIS TRAVEL vă oferă un sejur la mare

ro

16 May, 2022 20:09 1342 Marime text

 
  • ZIUA de Constanța în parteneriat cu Agenția de turism TOMIS TRAVEL  vă oferă un sejur de 3 nopți, pentru maxim 3 persoane, într-o locație tip studio, dotată cu tot ce ai nevoie pentru a-ți încărca bateriile, la mare. 
 
Perioada sejurului este 23 – 26 iunie. Studio Povești la Mare 3* este un loc destinat iubitorilor de plajă, apă, nisip și pescăruși. Decorat într-un stil cu totul deosebil de confortabil, este dotat cu tot ce ai nevoie. Este situat la doar câteva minute de mers pe jos către plajă.
 
Tot ce trebuie să faci pentru a participa la concurs este să apreciezi postarea, să urmărești paginile menționate în descrierea postării, să lași un comentariu cu ce vrei tu (fie un tag către prietenii tăi pentru a le da de știre să participe și ei, fie un simplu emoji) și să te asiguri că ai contul public pentru a putea fi verificate aceste detalii.
 
Extragerea are loc pe data de 1 iunie.
 
 
 Te poți înscrie la această postare

 


Despre agenția de turism TOMIS TRAVEL
 
Agenția de turism TOMIS TRAVEL se află pe piața din Constanța de mai bine de 10 ani. De-a lungul timpului, situațiile diverse cu care s-au confruntat i-au făcut să găsească soluții la orice tip de problemă devenind astfel una dintre agențiile de încredere din orașul de la malul mării.

Totuși, nu îți oferă cazare doar pe litoralul românesc, ci îți poate pune la dispoziție o serie de sejururi în străinătate, în țări precum Grecia, Turcia, Spania și nu numai.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii