Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:02 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă Finalizarea proiectului „Creare spațiu de agrement și de relaxare, parcare aferente unității de cazare la S.C. TUANI S.R.L.”

ro

24 Sep, 2019 00:00 1343 Marime text

 
Comunicat de presă
 
                            24 septembrie 2019
 
Finalizarea proiectului
„Creare spațiu de agrement și de relaxare, parcare aferente unității de cazare la S.C. TUANI S.R.L.”
 
S.C. TUANI S.R.L., în calitate de Beneficiar, anunță finalizarea implementării contractului nr. 2804/31.07.2018 pentru proiectul cu titlul „Creare spațiu de agrement și de relaxare, parcare aferente unității de cazare la S.C. TUANI S.R.L.”, cod MySMIS 112932, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiții 2.1: „Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.
Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Devoltării Regionale și Administrației Publice, în calitate de Autoritate de Management și cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud - Est, în calitate de Organism Intermediar.
Valoarea totală a proiectului este de 1.127.375,95 lei, din care asistența financiară nerambursabilă solicitată a fost de 892.380,76 lei, din care cofinanțare din FEDR în valoare de 758.523,65 lei.
Obiectivul general al proiectului constă în creșterea valorii adăugate a serviciilor turistice oferte de TUANI SRL prin valorificarea resurselor naturale, diversificarea gamei de servicii și creșterea numărului de sosiri, în contextul infrastructurii turistice existente.
Obiectivele specifice ale proiectului constau în:
  • valorificarea eficientă a resurselor naturale – clima litorală - în contextul instrastructurii turistice existente prin construirea unei structuri de agrement de tip piscină
  • diversificarea ofertei turistice a firmei prin crearea unui spatiu de agrement și de relaxare aferent unității de cazare – realizarea unei piscine și a unui iaz cu pești, realizarea unui foișor cu grupuri sanitare/dușuri aferente piscinei și amenajarea unei parcări
  • creșterea numărului de sosiri turistice datorită creșterii atractivității ofertei turistice
 
În urma implementării proiectului s-au obținut următoarele rezultate:
  • 1 persoană angajată dintr-o categorie defavorizată;
  • 19 echipamente pentru piscină, iaz și foișor;
  • amenajări exterioare – realizarea unei piscine, a unui iaz cu pești, realizarea unui foișor cu grupuri sanitare/dușuri aferente piscinei și amenajarea unei parcări.             
Impactul proiectului la nivel local a constat în crearea unui nou loc de muncă, contribuind de asemenea și la promovarea măsurilor de asigurare a egalității de șanse și tratament, prin angajarea unei persoane care face parte din categorii defavorizate.
Informații suplimentare se pot obține la: tel/fax: 0722.317.667/ 0241.616.808, email: ani_tulea@yahoo.ro., persoană de contact: Tulea Anișoara-Elena (manager de proiect).
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii