Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:26 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunț de presă „Achiziția de utilaje performante pentru dezvoltarea societății General Euro Montaj SRL și diversificarea activității prin “Lucrări de pregatire a terenului”

ro

22 Apr, 2019 23:59 1737 Marime text
Anunț de presă
 
Data: Aprilie 2019
Finalizarea proiectului
„Achiziția de utilaje performante pentru dezvoltarea societății General Euro Montaj SRL și diversificarea activității prin “Lucrări de pregatire a terenului” 
 
GENERAL EURO MONTAJ S.R.L. este beneficiarul proiectului Achiziția de utilaje performante pentru dezvoltarea societății General Euro Montaj SRL și diversificarea activității prin “Lucrări de pregătire a terenului” cod SMIS 112934, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.1: “Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi şi prin
încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”. 
 
Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administraţiei Publice, în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională a Regiunii de Dezvoltare Sud – Est, în calitate de Organism Intermediar.
Obiectivul general al proiectului îl reprezintă dezvoltarea societății prin diversificarea activității cu o nouă activitate respectiv activitatea având cod CAEN 4312- lucrări de pregătire a terenului.
Rezultatele proiectului au constat în:
1. Un utilaj de construcții multifuncțional, respectiv un excavator pe șenile, eficient din punct de vedere energetic, performant în urma atingerii obiectivului specific 1;
2. 5 locuri noi de muncă constând în: șef șantier, reprezentant mediu, doi operatori utilaj, un mecanic și menținerea locurilor de muncă existente. La atingerea rezultatului nr. 2 se va ajunge prin realizarea activității proiectului nr. 4 – Recrutarea, selectarea și angajarea personalului de specialitate;
3. O nouă activitate autorizată - lucrări de pregătire a terenului –caen 4312. 
 
Valoarea totală a contractului de finanțare este de 953.229,27 lei. Valoarea eligibilă nerambursabilă este de 640.826,40 lei din care valoarea eligibilă nerambursabilă din FEDR este de 544.702,44 lei.
Data începerii proiectului: 01.05.2018, Data finalizării proiectului: 30.04.2019. 
 
Impactul investiției la nivelul Regiunii de Dezvoltare Sud-Est este determinat de creșterea economică la nivelul bugetului de stat prin colectarea impozitelor și taxelor locale, urmare creării a 5 noi locuri de muncă precum și menținerea celor existente. 
 
GENERAL EURO MONTAJ S.R.L.
Persoană de contact: TANASĂ EMILIA
Tel/fax/email: 0744392666, emilia.tanasa@yhaoo.com 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii