Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Departamentul de Stat al SUA şi Centrul Marshall organizează o conferinţă pe tema reformei sistemului judiciar

ro

19 Mar, 2012 23:09 1109 Marime text

19 martie 2012

Biroul pentru Afaceri Europene şi Eurasiatice din cadrul Departamentului de Stat al SUA şi Centrul European pentru Studii de Securitate „George C. Marshall" în colaborare cu Biroul pentru Afaceri Internaţionale în domeniul Combaterii Drogurilor şi Aplicării Legii din cadrul Departamentului de Stat vor găzdui la hotelul Novotel din Bucureşti (Calea Victoriei 37B), în perioada 19-22 martie, o conferinţă regională cu tema „Promoting Transparency and Accountability with the Judiciary". La conferinţa organizată anual vor participa reprezentanţi din 20 de ţări din regiune. Anul trecut, conferinţa a avut loc la Zagreb.

Scopul conferinţei este promovarea unei abordări guvernamentale unitare a activităţilor anticorupţie, prezentarea programelor anticorupţie din SUA şi Europa, inclusiv a bunelor practici şi consolidarea legăturilor dintre misiunile diplomatice ale SUA din Europa, dar şi dintre misiunile SUA şi instituţiile locale implicate în lupta anticorupţie.

Presa este invitată să asiste la deschiderea oficială a conferinţei, în data de 20 martie, la ora 9, când ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, ambasadorul Germaniei, Andreas von Mettenheim, ministrul Afacerilor Externe, Cristian Diaconescu, ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu şi invitatul de onoare, Joseph "Beau" Biden al III-lea, procuror general al statului Delaware vor avea discursuri. Presa este invitată şi la închiderea oficială a conferinţei, în data de 22 martie, la ora 11, la care vor susţine alocuţiuni ambasadorul SUA, Mark Gitenstein şi europarlamentarul Monica Macovei.

Hotnews va transmite live deschiderea şi închiderea conferinţei pe pagina sa de internet, la adresa http://www.hotnews.ro/.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii