Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stelian Ion, deputat USR - „Pe 10 noiembrie votez Dan Barna pentru un #tur2FărăPSD!“

ro

07 Nov, 2019 00:00 2653 Marime text
Deputatul USR de Constanţa Stelian Ion spune că România are nevoie de o nouă clasă politică.
„Este pentru prima dată în 30 ani când partea activă a societăţii a decis să se implice în politică. Este pentru prima dată când avem oportunitatea, noi ca ţară, să schimbăm radical modul în care funcţionăm de 30 ani.
 
Este greu de crezut că cei care ne-au adus în situaţia actuală vor pune umărul la dezvoltarea României. Tocmai de aceea, la alegerile prezidenţiale votez Dan Barna, deoarece doresc un preşedinte care să se gândească la viitor şi să lupte pentru dreptul copiilor noştri de a fi fericiţi într-o Românie modernă”.
 
Parlamentarul adaugă că duminică, la vot, românii nu trebuie să uite de OUG 13, de 10 august, de demiterea Laurei Codruţa Kovesi şi de modificările legilor justiţiei în folosul infractorilor, de tot răul făcut de PSD în ultimii ani.
 
„Doar ieşind la vot masiv putem elimina definitiv ciuma roşie. Îndemnaţi-vă colegii, prietenii, familia, vecinii să vină duminică, 10 noiembrie, să voteze! Pe 10 noiembrie, votez Dan Barna pentru un #tur2FărăPSD”, conchide Stelian Ion.
 
Mai multe detalii ale programului candidatului USR-PLUS la alegerile prezidenţiale găsiţi aici: www.danbarnapresedinte.ro/zece_proiecte_pentru_romania#DanBarnaPresedinte
 
Comandat de Partidul Uniunea Salvaţi România Executat de ZIUA de Constanţa – portal: www.ziuaconstanta.ro
Cod mandatar financiar: 31190011


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii