Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:47 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Profil de candidat - Sebastian-Constantin Popescu, candidat la alegerile prezidenţiale 2019

ro

10 Oct, 2019 00:00 6677 Marime text

Sebastian Popescu s-a născut în data de 12 februarie 1982, în oraşul Balş, judeţul Olt. A absolvit Facultatea de Medicină Veterinară din cadrul Universităţii de Știinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului din Timişoara, în anul 2006. Sebastian Popescu este cel care a demarat proiectul Noua Românie şi i-a cooptat în partid ca şi membri fondatori pe Cosmin Grancea, Dan Iulian Truţia şi Cristian Drăghiceanu.
 
Liderul partidului a decis să candideze la alegerile prezidenţiale din 2019, iar declaraţia sa de avere poate fi vizualizată aici.
După ce a finalizat studiile gimnaziale la Balş, Sebastian Popescu a urmat cursurile Grupului Școlar „Petrache Poenaru” din Bălceşti, judeţul Vâlcea. A intrat cu cea mai mare notă la profilul veterinar şi a fost singurul dintre absolvenţii profilului care a intrat la facultate şi după şase ani a devenit medic veterinar. În 2006, Sebastian Popescu a absolvit Facultatea de Medicină Veterinară din Timişoara, fiind licenţiat ca doctor medic veterinar.
 
La un an de la finalizarea studiilor universitare la Timişoara, Sebastian Popescu s-a mutat la Bucureşti, unde locuieşte şi în prezent. După cinci ani de profesat meseria de doctor medic veterinar, Sebastian Popescu a ales să se îndrepte către jurnalism, a doua mare pasiune pe care a dezvoltat-o încă din timpul facultăţii.
 
Sursa foto: Facebook

Citeşte şi:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii