Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:16 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Profil de candidat - Ramona Ioana Bruynseels, candidat la alegerile prezidenţiale 2019 (document)

ro

05 Oct, 2019 00:00 6454 Marime text



Ramona Ioana Bruynseels s-a născut pe 14 februarie 1980, la Cluj-Napoca. Este de profesie jurist şi a decis să intre în cursa pentru alegerile prezidenţiale din partea Partidului Puterea Umanistă.


A cochetat cu politica şi a fost şi în aparatul de specialitate a Guvernului României. Declaraţia de avere o puteţi consulta aici.

În perioada 1998–2002 a urmat cursurile Facultății de Drept de la Universitatea Creștină „Dimitrie Cantemir” din Cluj-Napoca. Ulterior a urmat două programe de master la aceeași universitate, dar și la Colegiul Național de Apărare – Academia de Înalte Studii Militare. Potrivit propriului CV, a urmat timp de un an (2014–2015) un program al Școlii de Guvernare „John F. Kennedy” din cadrul Universității Harvard, unde a fost distinsă cu premiile Raymond Vernon și Lucius Littauer.


Ramona Bruynseels și-a început cariera profesională în 2002, fiind o perioadă concomitent lector de drept civil la Universitatea Creștină „Dimitrie Cantemir” din Cluj și consilier juridic la Corpul 4 Armată al MApN din zonă. Între 2005 și 2007 a fost manager relații corporate/retail în cadrul BCR, apoi consilier al Președintelui Executiv, până în 2011. Între 2009 și 2011 a condus și Departamentul pentru Afaceri Comunitare al BCR, apoi a fost șef al Cancelariei Președintelui Excutiv al BCR. În această perioadă a lansat mai multe campanii sociale și de strângeri de fonduri, contribuind și la înființarea unei bănci de alimente, alături de Crucea Roșie. Între 2013 și 2014 a făcut voluntariat în Africa de Sud, într-un program dedicat protecției copiilor vulnerabili. În perioada mai–noiembrie 2016 a fost directorul executiv al programului RePatriot, perioadă în care a organizat primul summit RePatriot, „Împreună pentru România”.


În guvernarea lui Mihai Tudose a condus Direcția Coordonare Politici și Priorități, iar în perioada 2015–2016 a fost specialista în comunicare a fostului vicepremier Gabriel Oprea. Începând din iulie 2017 a fost consilier de stat și ulterior secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului, iar din decembrie 2018 a fost consilier de stat în Aparatul propriu de lucru al premierului Viorica Dăncilă, până în mai 2019, când a demisionat.
În iunie 2019, Congresul Partidului Puterii Umaniste, fondat de Dan Voiculescu în 2015, a ales-o în funcția de președinte al Biroului Executiv. Totodată, cei peste 700 de delegați prezenți la congres au desemnat-o cu unanimitate de voturi candidata partidului la alegerile prezidențiale din noiembrie.


Ramona Bruynseels este membră a grupului „The Flat Earth Revolution – România”, care susține că, în colaborare cu NASA, guvernele corupte ale lumii ascund că planeta Pământ nu este sferică, ci plată și rigidă.


Sursa foto: Facebook


Citeşte şi:


Profil de candidat - Mircea Diaconu, candidat la alegerile prezidențiale 2019


Profil de candidat - Kelemen Hunor, candidat la alegerile prezidențiale 2019 (document)


Profil de candidat - Ilie-Dan Barna, candidat la alegerile prezidențiale 2019 (document)


Profil de candidat - Klaus Iohannis, candidat la alegerile prezidențiale 2019 (document)


Profil de candidat - Theodor Paleologu, candidat la alegerile prezidențiale 2019 (document)


Profil de candidat - Viorica Dăncilă, candidat la alegerile prezidențiale 2019 (document)


Declaraţie de avere - Viorel Cataramă, candidat la alegerile prezidenţiale 2019 (documente)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii