Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:58 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Profil de candidat - John Ion Banu, candidat la alegerile prezidenţiale

ro

09 Oct, 2019 00:00 2452 Marime text
John Ion Banu s-a născut la data de 8 iulie 1960, în Argeş. Este un politician român, dar şi un cunoscut om de afaceri american, el locuind în Florida. La alegerile prezidenţiale de luna viitoare va candida, susţinut de Partidul Naţiunea Română - PNRo. Intenţia de a participa la alegerile prezidenţiale a fost anunţată încă din iunie 2019. 
Declaraţia de avere a lui John Ion Banu o puteţi vizualiza aici. https://www.ziuaconstanta.ro/informatii/alegeri-prezidentiale/declaratie-de-avere-john-ion-banu-candidat-la-alegerile-prezidentiale-2019-documente-702097.html
 
John Banu a crescut în România, lângă Câmpulung Muscel, judeţul Argeş. Ulterior, s-a mutat la Bucureşti, unde şi-a definitivat studiile. În 1985 a emigrat in Statele Unite ale Americii unde şi-a luat numele de „John”. Aflat în Statele Unite, John Banu a creat Romanian-American League (Liga Româno-Americană). Inginer mecanic, actualmente antreprenor, John Ion Banu trăieşte în Florida.
 
În 2017, John Banu, împreună cu un comitet de iniţiativă, a înregistrat PNRo - Partidul Naţiunea Românǎ, cu scopul de a aduce o balanţă viabilă în spaţiul politic românesc. Banu consideră că puterea Partidului Naţiunea Română se află în calitatea membrilor săi, şi nu în cantitate. 
 
Citeşte şi:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii