Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:38 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Profil de candidat - Alexandru Cumpănaşu, candidat la alegerile prezidenţiale 2019

ro

11 Oct, 2019 00:00 3823 Marime text
Alexandru Cumpănaşu s-a născut pe 29 martie 1981 şi este unul dintre cei mai controversaţi candidaţi la alegerile prezidenţiale din noiembrie 2019. Este unchiul Alexandrei Măceşanu, fata care ar fi fost ucisă la Caracal, crimă ce a scos la iveală mai multe probleme la sistemul 112. De altfel, intervenţiile multiple la televiziuni, cât şi vizibilitatea în spaţiul public l-au convins pe Alexandru Cumpănaşu să îşi încerce norocul pentru cea mai înaltă funcţie în stat.
 
Alexandru Cumpănaşu nu şi-a făcut public CV-ul, aşa cum stau lucrurile în cazul celorlalţi candidaţi. Totuşi, un site de ştiri a intrat în posesia documentului, astfel că CV-ul acestuia a ajuns în spaţiul public.
 
Trebuie menţionat că, potrivit datelor oficiale, acesta este, din 2004, preşedinte al Asociaţiei pentru Implementarea Democraţiei. A mai lucrat ca moderator la emisiunea „Ambasador România”, difuzată pe Realitatea TV.  A mai fost preşedintele Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României.
 
Interesant este că, în noiembrie 2016, s-a înscris la un master în Leadership la AMBS Switzerland, Open University, fără a avea studii superioare, potrivit CV-ului ajuns în spaţiul public. Singurele sale studii prezentate în documente sunt certificate de participare la instituţii, precum şi un certificat de absolvire a unui curs la Colegiul Naţional de Apărare, în noiembrie 2006.
 
Între 1996 şi 2000 a urmat cursurile Colegiului Naţional „Ioniţă Asan”, din Caracal, unde a luat atestatul profesional de programator-analist-ajutor.
 
Pe lângă acestea, a declarat că a fost într-o vizită oficială în Germania, la invitaţia Guvernului Republicii Federale Germania - ianuarie 2007, într-o vizită oficială în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, la invitaţia Foreign&Commonwealth Office, mai 2007. Este cetăţean de onoare al oraşului Louisville Kentucky. A vizitat Primăria Helsinki, Finlanda în 2008 şi a fost moderator la diverse evenimente.
 
Declaraţia de avere a lui Alexandru Cumpănaşu poate fi consultată aici.

Sursa foto: Facebook
 
Citeşte şi:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii