Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:50 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE IPJ a preluat sesizarea. Primarul PSD de la Ciobanu a păzit toată ziua secțiile de votare din localitate (documente + galerie foto)

ro

10 Nov, 2019 19:40 3489 Marime text
Primarul Comunei Ciobanu,  Tudorel Gurgu, a stat în fața secțiilor de votare nr 390 și 391 din cadrul Liceului Tehnologic din localitate, împreună cu mai mulți bărbați și  au oprit lumea care mergea să voteze. Așa sună reclamația PNL Constanța depusă la Biroul Electoral Județean care a fost deja înaintată către Inspectoratul Județean de Poliție pentru cercetări suplimentare. "Aceasta este o măsură atât de intimidare a alegătorilor dar și de a influența pozitiv pe care își exercită votul. Acești indivizi, în frunte cu primarul, au staționat în fața secțiilor de votare de mai multe ore și în ciuda faptului că membrii secțiilor le-au solicitat să plece, aceștia au refuzat. Ba mai mult, începând cu ora 14:00, aceștia și-au instalat și scaune pe trotuarul de vis-a vis pentru a nu obosi prea mult, în încercarea lor de a denatura opțiunile electoratului din comuna Ciobanu", susțin reprezentanții PNL în sesizarea depusă la Biroul Electoral Județean.

UPDATE: Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Constanța, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de corupere a alegătorilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii