Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:02 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Mazăre lipsește de la validarea candidaturii la prezidențiale a lui Victor Ponta

ro

12 Sep, 2014 16:57 2946 Marime text
Conferința extraordinară a PSD Constanța, pentru validarea candidaturii la prezidențiale a lui Victor Ponta a început în absența lui Radu Mazăre, liderul PSD Constanța. La eveniment sunt prezenți senatorii Nicolae Moga și Alexandru Mazăre, deputații Eduard Martin și Manuela Mitrea, președintele Organizației Municipale a PSD Constanța, Decebal Făgădău, dar și cei doi vicepreședinți ai CJC, Cristinel Dragomir și Cristian Darie.

Victor Ponta devine astăzi candidatul oficial al PSD la preşedinţie. Congresul în cadrul căruia va fi votată candidatura sa se desfășoară în aceste momente  la Alba Iulia. Social-democraţii au pregătit un congres atipic. Mai precis, este vorba de un congres prin videoconferinţă, cu fiecare organizaţie judeţeană, inclusiv cu PSD Constanţa.

Din cei peste 30.000 de delegaţi din toate judeţele care asistă la videoconferință, doar aproximativ 800 dintre ei se află la Alba Iulia. În fiecare judeţ, inclusiv în Constanța, se desfășoară câte o reuniune, iar evenimentele sunt conectate printr-un sistem de videoconferinţe.

PSD Constanţa s-a renuit în videoconferinţă, de la ora 16.30, la Casa de Cultură din Constanţa.

UPDATE, ora 17.05

Potrivit supuselor senatorului Moga, Mazăre este absent pentru că are un deces în familie. Este vorba despre vărul primarului, Basarab Popa.

UPDATE, ora 17.07

În cele din urmă, Radu Mazăre a ajuns la eveniment.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii