Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:40 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tur de forţă al candidatului ACL în judeţul Constanţa Klaus Iohannis se întâlneşte cu simpatizanţii din Mangalia, Năvodari şi Medgidia

ro

29 Oct, 2014 00:00 1524 Marime text
Candidatul Alianței Creștin-Liberale (ACL) la președinția României, Klaus Iohannis, va fi prezent, astăzi, în județul Constanța. Pe parcursul zilei, Klaus Iohannis se va deplasa în localitățile Mangalia, Năvodari și Medgidia şi se va întâlni cu electorii şi simpatizanţii.
 
Conform Biroului de presă al ACL, Iohannis se va afla, în intervalul orar 12.45 -13.15, la Fabrica de Confecții Lumotex Mangalia, iar apoi la Ferma SMS Food Industries Romania SRL. Între orele 14.15 şi 15.00, candidatul ACL se va afla la Casa de Cultură Mangalia, unde se va întâlni cu pensionarii.
 
Klaus Iohannis se va deplasa după-amiază în nordul judeţului, la Năvodari, unde, la ora 16.00, se va întâlni cu persoanele de vârsta a treia, dar nu numai, la Casa de Cultură. Iar seara, Iohannis va participa, de la ora 17.40, la Zilele Recoltei, la Medgidia, în piaţeta din fața Casei de Cultură.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii