Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:01 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiripesurse.ro PSD a reclamat o jurnalistă la Poliţie pentru că a postat rezultatele din Noua Zeelandă pe Facebook

ro

06 Nov, 2014 17:54 1288 Marime text
Potrivit stiripesurse.ro, o jurnalistă a unui site de ştiri şi a postului de radio Europa FM a fost reclamată la poliţie de PSD Hunedoara pentru că în ziua alegerilor a postat pe Facebook rezultatele de la secţia de votare din Noua Zeelandă care îl dădeau câştigator pe Klaus Iohannis, candidatul PSD Victor Ponta clasându-se abia pe locul 4 cu doar 7 voturi.

Conform aceleiaşi surse, PSD Hunedoara susţine că această postare ar fi fost de natură să influenţeze electoratul în ziua votului şi au depus o plângere împotriva acesteia la Biroul Electoral Judeţean pe 2 noiembrie.

Jurnalista a fost chemată astăzi la audieri la Poliţie în urma acestei plângeri. Conform stiripesurse.ro, care citează stiriflux.ro, jurnalista Monalise Hihn a declarat: „Am fost anunţată că împotriva mea a fost formulată o plângere, la care a fost alăturat şi un print screen cu postările de pe Facebook, de către un jurist care reprezintă Organizaţia Judeţeană PSD Hunedoara. Acesta a reclamat la BEJ Hunedoara că informaţiile pe care le-am postat duminică pe Facebook ar fi putut influenţa votanţii. Cei de la Poliţie m-au înştiinţat să mă prezint astăzi la sediul din Deva şi am făcut acest lucru. Nu cred că mai există în ţara aceasta un caz similar de plângere formulată împotriva cuiva. Informaţiile pe care le-am publicat, legate de rezultatele alegerilor în Noua Zeelandă, dar şi în Coreea de Nord şi în alte ţări, erau publice. Le-am preluat de la alţii, că nu sunt chiar prezicător în stele. A fost plin internetul duminică de ele. În plus, nu există reglementări în ceea ce priveşte spaţiul virtual. Este vorba de contul meu de Facebook, de un spaţiu privat“.

Sursa: stiripesurse.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii