Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:38 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Agrozootehnica Aliman SRL a intrat în insolvență

ro

29 Sep, 2014 22:31 2451 Marime text
Societatea comercială Agrozootehnica Aliman SRL, cu sediu social în satul Aliman, comuna Aliman, Strada Gladiolelor numărul 9BIS, din județul Constanţa a intrat în insolvenţă, arată site-ul antitepari.ro. Potrivit Registrului Comerţului (RECOM), asociați în această firmă sunt Daniel Dan Popa, în vârstă de 40 de ani, originar din Tecuci, județul Galați, și Victor Aurelian Coman, în vârstă de 44 de ani din Aliman, Constanța.

Tot potrivit RECOM, Daniel Dan Popa  mai apare ca asociat şi administrator în societățile Avg Advertising SRL, Gencom Catering SRL, Translignum Dobrogea SRL și Vidal Silva SRL, toate în funcţiune şi cu sediul social în Aliman, Constanța.
În schimb, Victor Aurelian Coman figureză ca asociat în cadrul Coman Victor-Aurelian Persoana Fizica Autorizata și în Vidal Silva SRL, ambele în funcțiune, cu sediul în Aliman. De asemenea, acesta este administrator al Vidal Silva SRL.
De remarcat, că Daniel Dan Popa și Victor Aurelian Coman mai au o afacere comună. Ambii sunt asociați și administratori în cadrul Vidal Silva SRL.


Conform Portalului instanţelor judecătoreşti, cererea de insolvenţă a fost depusă de SC Agrozootehnica Aliman SRL în data de 8 mai, iar la data de 15 septembrie Tribunalul Constanța a admis solicitarea şi a dispus deschiderea procedurii de insolvenţă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii