Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:36 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oferte de muncă pentru Germania

ro

25 Jun, 2013 13:38 1399 Marime text
4140/ 25.06.2013

Comunicat de presa

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Constanţa va face cunoscut ca A.N.O.F.M. a primit o oferta de 130 de locuri de munca pentru urmatoarele meserii: 50 de locuri pentru bucatari, 30 de locuri pentru ospatari, 30 de locuri de barmani si 30 de locuri pentru personal de serviciu.
Sunt solicitate persoane care au calificarea incheiata sau mai multi ani de experienta profesionala. De asemenea solicitantii trebuie sa detina cunostinte bune de limba germana-cel putin nivel B1/B2.
Salariile oferite variaza intre 1500 - 2100 euro brut pe luna, in functie de calificare si experienta profesionala.
Durata contractului: activitate sezoniera, incepand cu luna aprilie pe o perioada de 6 luni; program de lucru – norma intreaga (45,5 ore/saptamana), se lucreaza si in week-end si de sarbatorile legale.
Pentru personalul de serviciu si pentru 20 de posturi de bucatar durata contractului: activitate sezoniera, in intervalul octombrie – aprilie; programul de lucru este cu norma intreaga (40 ore/saptamana, cu posibilitatea efectuarii de ore suplimentare.

Astfel, persoanele interesate trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din judetul de domiciu pentru a fi inregistrate in baza de date (daca este cazul). Invitarea la selectie a persoanelor care corespund cerintelor ofertelor se va face in timp util de catre consilierul EURES din cadrul AJOFM, din judetul de domiciliu al aplicantilor.
Candidatii invitati trebuie sa aiba la ei, in momentul prezentarii la selectie, un CV model Europass in limba germana, cu foto, precum si formularul de aplicare (Bewerbung), tipizat al ZAV Bonn. Cele doua documente vor fi puse la dispozitie de catre consilierul EURES.
Pentru informatii persoanele interesate sunt asteptate la sediul A.J.O.F.M. Constanta, Str. Lacului, nr. 14, Compartiment EURES, situat la mezanin, persoana de contact fiind consilierul EURES – doamna Elena PANA, telefon :0241/481553,

Director Executiv
Carmen RADUCU

Intocmit
Elena PANA
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii