Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:20 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Solid House Apartamente de lux de vanzare, în stațiunea Mamaia

ro

16 Jul, 2013 22:49 9448 Marime text
Prezentare

  Proiectul imobiliar format din cele doua imobile P+ 8 etaje, se distinge prin locatia deosebita aleasa,pe malul lacului Siutghiol, arhitectura, design si spatiile deosebit de generoase ale apartamentelor.

   SOLID HOUSE  ofera spre vanzare apartamente amplasate in blocuri moderne ce satisfac linistea si nevoia de confort a clientilor nostri. Toate materialele, utilajele si echipamentele utilizate vor avea certificarea calitatii si agrementele tehnice corespunzatoare. Finisajele, compartimentarea si facilitatile oferite recomanda aceste apartamente ca fiind ideale pentru familiile moderne.

Apartamentele oferite spre vanzare beneficiaza de instalatii sanitare si electrice montate cu garantia unei utilizari indelungate si sigure, placaje din marmura la holuri si placaj ceramic in bai si bucatarii, parchet laminat cu dublu click, bai utilate cu obiecte sanitare de lux  si mobilier Italia, usi interioare Italia, instalatie TV in fiecare camera, internet, circuit electric casnic de 220 V.

     Imbinand perfect stilul de viata distins si modern, SOLID HOUSE iti confera linistea si intimitatea unei vieti de familie implinite.

Detalii despre apartamentele de vanzare puteti obtine apeland numerele de telefon 0736.888.999  si  0241.488.588, sau la sediul imobilelor din statiunea Mamaia, zona Miorita, vis-a-vis de hotel National

DOCUMENT

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii