Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitaţie - „Asistenţă tehnică de supraveghere execuţie lucrări pentru proiectul Dezvoltarea capacităţii feroviare în sectorul fluvio-maritim al Portului Constanţa"

ro

16 Oct, 2012 21:41 1412 Marime text

Luni, 15 octombrie 2012, ora 13,00, la sediul Companiei Naţionale „Administraţia Porturilor Maritime" SA Constanţa, a avut loc deschiderea ofertelor pentru licitaţia deschisă privind asistenţa tehnică de supraveghere a lucrărilor de execuţie din cadrul proiectului „Dezvoltarea capacităţii feroviare în sectorul fluvio-maritim al Portului Constanţa".

Documentaţia de atribuire gratuită a fost procurată atât de companii din ţară cât şi din străinătate, dintre care trei s-au prezentat cu oferte.

Comisia de licitaţie a fost compusă din reprezentanţi ai CN "APM" SA Constanţa, ca observatori participând specialişti din cadrul Unităţii pentru Coordonarea şi Verificarea Achiziţiilor Publice a Ministerului Finanţelor Publice.

Cei 3 ofertanţi sunt:

1. TRACTEBEL + ACCIONA, cu o ofertă de 1.255.941 lei (fără TVA);

2. SYSTRA + METROUL SA, cu o ofertă de 819.975 lei (fără TVA);

3. BAICONS IMPEX SRL, cu o ofertă de 1.156.165 lei (fără TVA).

Asistenţa tehnică cuprinde servicii de arhitectură; servicii de inginerie şi servicii integrate de inginerie; servicii de amenajare urbană şi servicii de arhitectură peisagistică; servicii conexe de consultanţă ştiintifică şi tehnică; servicii de testare şi analiză tehnică.

Finanţarea se asigură prin alocaţie bugetară şi fonduri structurale ale Uniunii Europene prin POST 2007-2013. Axa prioritară 2- Domeniul Major de Intervenţie 2.3 Modernizarea şi dezvoltarea porturilor dunărene şi maritime.

DIRECTOR GENERAL,

DECEBAL ŞERBAN

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii