Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:53 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investitori japonezi, interesaţi de Portul Constanţa

ro

23 Aug, 2013 19:37 1330 Marime text
Vineri, 23 august 2013, o delegaţie japoneză din care au făcut parte reprezentanţii Autorităţii Portului Nagoya şi ai Camerei de Comerţ şi Industrie a oraşului Nagoya au vizitat portul Constanţa.
 
              Delegaţia japoneză a fost condusă de Jiro Takahashi, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie din Nagoya şi a fost întâmpinată la sediul Companiei Naţionale „Administraţia Porturilor Maritime” SA Constanţa de directorul Comercial, George Gabriel Vişan, şi directorul Infrastructură, Alexandru George Iorov.
              Alături de conducerea Camerei de Comerţ şi a Autorităţii Portului Nagoya, din delegaţie au făcut parte oameni de afaceri de la corporaţii japoneze importante: Fujitrans, Mitsubishi, Toyota Tsusho, Nippon Express, Millenium Shipping, Meiko Trans, Isewan Terminal Service, Mitsui and Co, etc.
              Conducerea CN „APM” SA a prezentat oaspeţilor japonezi facilităţile portuare investiţiile în derulare, cele de perspectivă şi oportunităţile pe care le oferă Portul Constanţa.
              Interesul acestora este de a pune bazele unor noi relaţii de colaborare cu Portul Constanţa şi de a identifica posibilităţi de investiţii în infrastructură şi logistică.
              Delegaţia a făcut o vizită de documentare în port la bordul navei „Anghel Saligny”.
                
BIROU COMUNICARE
0241.60.15.25
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii