Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:34 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ABADL va asigura permanenta pe perioada minivacantei de 1 mai

ro

25 Apr, 2012 01:01 2029 Marime text

Administratia Bazinala de Apa Dobrogea Litoral a pregatit plajele pentru inceperea sezonului estival. La aceasta ora, plajele litorale din Mamaia si Vama Veche, unde s-a anuntat sosirea unui numar insemnat de turisti, sunt pregatite sa gazduiasca manifestarile organizate in aceasta perioada.

Administratia Bazinala de Apa Dobrogea Litoral a depus eforturi de igienizare a tuturor plajelor, dar si de colectare a nisipului de pe promenada, rezultat in urma furtunilor din sezonul rece.

Administratia Bazinala de Apa Dobrogea Litoral a impus mai multe restrictii organizatorilor manifestarilor care se organizeaza pe plaja. Astfel, nu este permisă deteriorarea calităţii apei Mării Negre, în care sens se va evita aruncarea, introducerea şi depozitarea deşeurilor de orice fel pe plajă şi în apa mării. De asemenea vor fi interzise activitatea de comerţ şi accesul cu autovehicule pe plajă. La finalizarea activităţii desfasurate, plaja va fi ecologizată, salubrizată şi adusă la starea iniţială.

Administratia Bazinala de Apa Dobrogea Litoral va monitoriza plajele predate catre operatori, pentru ca acestea sa fie ecologizate in aceste zile. In conditiile in care operatorii nu isi indeplinesc aceste obligatii, risca sanctiuni cuprinse intre 5.000 si 20.000 de lei. Administratia Bazinala de Apa Dobrogea Litoral face apel si la autoritatile locale riverane Marii Negre sa ia masuri pentru a pastra curata zona limitrofa plajelor pe care vor veni turistii.

Pe perioada minivacantei de 1 Mai, Administratia Bazinala de Apa Dobrogea Litoral va asigura permanenta forte umane si utilaje, pentru a interveni in caz de urgenta. De asemenea, punem la dispozitia turistilor numarul de telefon 0241.673024 si adresa de email: dispecer.plaja@dadl.rowater.ro, pentru orice sesizare privind plajele litorale.

Director

Marian MITREA

Intocmit,

Catalin Anton

Responsabil comunicare

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii