Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:57 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Protocol de colaborare între CN ACN SA şi Facultatea de Inginerie Mecanică, Industrială şi Maritimă din cadrul Universităţii Ovidius Constanţa

ro

21 Jun, 2012 18:20 2009 Marime text

NR. 02 CP/21.06.2012                                                                                                                         
Joi, 21 Iunie 2012, 11:00
Comunicat de presă

Compania Naţionalǎ Administraţia Canalelor Navigabile S.A. a încheiat astǎzi un protocol de colaborare cu Facultatea de Inginerie Mecanică, Industrială şi Maritimă din cadrul Universităţii Ovidius Constanţa.
Evenimentul s-a desfǎşurat în sala de consiliu a instituţiei noastre, protocolul fiind semnat de cǎtre directorul general al Companiei Naţionale Administraţia Canalelor Navigabile S.A., domnul Daniel Georgescu şi de cǎtre decanul Facultǎţii de Inginerie Mecanică, Industrială şi Maritimă din cadrul Universităţii Ovidius Constanţa, prof. univ.dr.ing. Nicolae M. Ionel.
Recunoscând importanţa pregătirii de specialitate a viitorilor profesionişti şi necesitatea unei practici de specialitate care să concretizeze cunoştinţele teoretice dobândite pe parcursul anilor de studiu universitar, cele două părţi au convenit să colaboreze pe bază de parteneriat activ, pe multiple planuri de interes, în domeniul formării de specialitate.
În acest context, directorul general al Companiei Naţionale Administraţia Canalelor Navigabile S.A., Daniel Georgescu a declarat:
 “Compania Naţionalǎ Administraţia Canalelor Navigabile S.A. oferǎ în primul rand, o oportunitate de practicǎ studenţilor Facultǎţii de Inginerie Mecanică, Industrială şi Maritimă din cadrul Universităţii Ovidius Constanţa, cu intenţia de a le creşte motivaţia pentru dezvoltarea profesionalǎ, atât prin pregătirea teoretică, dar şi prin componenta practicǎ, pentru o cunoaştere mai aprofundatǎ a viitoarei profesii. Totodatǎ, ne propunem sǎ promovǎm şi principiul formǎrii profesionale continue a lucrǎtorilor C.N. Administraţiei Canalelor Navigabile S.A., prin organizarea de către instituţia de învǎţǎmânt superior a unor cursuri de perfecţionare certificate, prin furnizarea reciprocă de informaţii de specialitate, dar şi de cercetare. Sperǎm într-o colaborare fructuoasǎ, prin elaborarea unor programe de acţiuni comune,  în vederea dezvoltării economico-sociale regionale”.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii