Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:19 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Consiliul local al municipiului Constanţa convocat în şedinţă de îndată. Primarul Decebal Făgădău o dă la pace cu consilierii opoziției

ro

06 Jul, 2018 12:04 2067 Marime text
Consiliul local al municipiului Constanţa este convocat în şedinţă de îndată, astăzi, 06.07.2018, ora 12:00, la sala "Remus Opreanu'' a Consiliului Județean Constanța.

Pe ordinea de zi sunt trei proiecte: 
 
1.         Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție și a principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiție "Incubator de afaceri Constanța";
 
iniţiator: primar Decebal Făgădău
 
2.         Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului "Incubator de afaceri Constanța", a cheltuielilor legate de proiect și aprobarea acordului de parteneriat;
 
iniţiator: primar Decebal Făgădău
 
3.         Proiect de hotărâre privind aprobarea Contractului de administrare a incubatorului de afaceri creat în cadrul proiectului "Incubator de afaceri Constanța".
 
iniţiator: primar Decebal Făgădău


UPDATE: 1

Sunt prezenți 22 de consilieri din 27, ședința fiind statutară. În debutul ședinței,. primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău și-a cerut scuze pentru adresarea nepotrivită față de consilieri de la ședința anterioară. 

Edilul a precizat că între timp a avut discuții politice și a decis ca de acum înainte să aibă întâlniri cu liderii de grup ai partidelor. 

Decebal Făgădău a mai precizat că în urmă cu 5 zile s-a încheiat studiul cu privire la locațiile care se pretează pentru incubatorul de afaceri și s-a decis ca acesta să fie amplasat în Piața Ovidiu pe strada Nicolae Titulescu, nr. 13. De asemenea, edilul i-a rugat pe consilieri să voteze proiectul numărul 3 de pe ordinea de zi, privind aprobarea Contractului de administrare a incubatorului de afaceri creat în cadrul proiectului "Incubator de afaceri Constanța". În cadrul acestui proiect CCINA este partener. 

Primarul a mai precizat că societățile care vor funcționa în acest incubator vor achita chirie. 

UPDATE. 2

Cele trei proiecte aflate pe rodinea ed zi au fost votate în unainimitate cu 22 de voturi fiecare. 



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii