Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:57 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suflu nou în CLM. Se alege un nou viceprimar (document)

ro

17 Feb, 2016 17:52 2747 Marime text
 
Consiliul local al municipiului Constanţa se reunește în şedinţă ordinară, marți, 23 februarie, începând cu ora  12.00, în sala „Remus Opreanu” a Consiliului Judeţean Constanţa. Pe ordine de zi sunt cuprinse 46 de proiecte de hotărâre.
 
Printre proiectele de hotărâre se regăsec cele referitoare la validarea în funcţia de consilier local a lui Serghei Florin, și a lui Niţe Constantin.
 
Consilierii vor vota și proiectul de hotărâre privind alegerea unui viceprimar.
 
Pe listă se mai regăsește și proiectul referitor la acordarea unei sume fixe persoanelor care au împlinit vârsta de 80 de ani şi cuplurilor care aniversează 50 de ani de căsătorie.
 
CLM va supune la vot și proiectul conform căruia se dorește aprobarea acordării de facilităţi la transportul urban de călători în municipiul Constanţa personalului didactic şi nedidactic încadrat în unităţile de învăţământ preuniversitar şi universitar din municipiul Constanţa.
 
Pe ordinea de zi este trecut de asemenea și proiectu de hotărâre privind aprobarea criteriilor de încadrare a imobilelor situate în municipiul Constanţa în categoria clădirilor şi terenurilor neîngrijite.
 
Supus la vot va fi și proiectul privind modificarea anexei 1A la HCL nr. 135/2013 privind reducerea tarifelor de călătorie pe mijloacele de transport în comun ale Regiei Autonome de Transport în Comun Constanţa în sensul reducerii cotei de TVA la 20%.
 
Consiliul local al municipiului Constanţa va vota în ședința de marți proiectul de hotărâre privind alocarea unei sume din bugetul local pentru finanţarea activităţii sportive a Clubului Sportiv Cleopatra Mamaia, în anul competiţional 2016-2017.
 
Un alt proiect este acela care vizează aprobarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţii şi a principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii  „Reabilitarea, modernizarea şi dotarea Şcolii cu clasele I-VIII nr. 4, Constanţa. De asemenea, consilierii vor vota și proiectul confoerm căruia se dorește aprobarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţii şi a principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Reabilitarea, modernizarea  şi dotarea Liceului cu program sportiv Nicolae Rotaru”, Constanţa, în sensul modificării anexei privind devizul general.
 
Pe masa consilierilor se va afla și proiectul referitor la predarea către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice prin  Compania Naţională de Investiţii „CNI SA” a amplasamentului obiectivului de investiţii „Sală polivalentă” şi asigurarea condiţiilor în vederea executării acestuia.
 
Pe ordinea de zi se regăsește și proiect de hotărâre privind aprobarea Planului urbanistic zonal pentru modificarea HCL nr. 254/2013 în vederea supraetajării cu P+3-4E corp parcare 2S existent la centrul comercial City Parc Mall situat în bd. Alexandru Lăpuşneanu nr. 116C iniţiator SC Nepi Five Property Development SRL.
 
În aceeași ledință se va supune votului proiect de hotărâre privind aprobare PUZ pentru zona delimitată de Lacul Siutghiol, RAJA, drum de exploatare, lac Siutghiol şi lot 2, iniţiator SC New Home Construct SA.
 
De asemenea, printre ultimelșe proiecte de hotărâre se regăsește și cel privind aprobarea PUZ-ului delimitat de strada Belvedere, alee acces, iniţiator Secărea George.
 
Pentru a putea vizualiza toate proiectele de hotărâre de pe ordinea de zi accesați secțiunea „Documente”.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii