Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:40 23 05 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință în... parcare Consilierii locali minicipali discută regulamentul stațiunii Mamaia (document)

ro

18 Apr, 2016 16:52 1995 Marime text
 
Consiliul Local al Municipiului Constanţa  (CLM) se reunește în şedinţă extraordinară, vineri, 22 aprilie, începând cu ora 11.30, la parcarea supraetajată din zona grădina de vară Albatros, stațiunea Mamaia. Pe ordinea de zi sunt trecute patru proiecte de hotărâre, printre ele numărându-se cel referitor la aprobarea rectificării bugetului municipal pe anul 2016.
 
Un alt proiect de hotărâre este cel privind aprobarea regulamentului privind organizarea și funcționarea activităților comerciale și a serviciilor de piață în municipiul Constanța.
 
Consilierii vor supune votului și proiectul privind aprobarea regulamentului privind organizarea și funcționarea activităților comerciale și a serviciilor de piață în stațiunea Mamaia și Sat Vacanță. De asemenea, pe ordinea de zi se află și proiectul referiror la aprobarea regulamentului privind organizarea și funcționarea teraselor de alimentație publică.
 
Toate proiectele de hotărâre de pe ordinea de zi au fost inițiate de viceprimarul cu atribuții de primar Decebal Făgădău.
 
Pentru a putea vizualiza întreaga ordine de zi, accesați secțiunea „Documente”. 


Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii