Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință de Consiliu Local la Tîrgușor. Se discută câți bani se vor aloca pentru decorațiunile de iarnă (document)

ro

20 Oct, 2016 18:33 2886 Marime text
Consilierii locali din comuna Tîrgușor din județul Constanța sunt convocați în ședință ordinară de lucru, pe data de 25 octombrie, ora 15:00, în sala de ședințe a Consiliului local Tîrgușor. Iată ordinea de zi:
 
  1. Proiect de hotărâre pentru modificarea și completarea HCL nr. 1/24.06.2016 privind constituirea comsiei de validare a mandatelor consilierilor locali; inițiator – primar Petre Viorel.
  2. Proiect de hotărâre privind validarea mandatului de consilier local al domnului Munteanu Dumitru Marian, următorul supleant înscris pe lista de candidați a Partidului Mișcarea Populară, existând confirmarea partidului: inițiator – primar Petre Viorel.
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea unui parteneriat public între UAT Târgușor, județul Constanța și Parohia Tîrgușor – Biserica Ortodoxă „Sfinții Împărați Constantin și Mama Sa Elena“ din comuna Tîrgușor, județul Constanța. inițiator – primar Petre Viorel.
  4. Proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 20.000 de lei, din bugetul local al comunei Târgușor, județul Constanța,pe anul 2016, în vederea efectuării lucrărilor de întreținere și toaletare a vegetației din apropierea instalațiilor de joasă tensiune, în comuna Tîrgușor, județul Constanța. inițiator – primar Petre Viorel.
  5. Proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 15.000 de lei, inclusiv TVA, din bugetul local al comunei Tîrgușor, județul Constanța, pe anul 2016, în vederea achiziționării de ornamente stradale pentru sărbătorile de iarnă, în comuna Târgușor, județul Constanța. inițiator – primar Petre Viorel.
În Secțiunea Documente a acestui material puteți consulta integral textul convocatorului de ședință.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii