Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:45 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şedinţă de Consiliu Local la Horia. Se cere aprobarea unui ajutor de urgenţă pentru un caz medical (document)

ro

17 Oct, 2016 21:27 2286 Marime text
Consilierii locali din comuna Horia sunt convocaţi pe 21 octombrie, de la ora 10:00, în şedinţă ordinară cu următoarea ordine de zi:
  1. Hotărâre privind aprobarea organizării şi desfăşurării sărbătorii hramului bisericii Sf. Dumitru din satul Horia, comuna Horia. Iniţiator: Sava Gigel – primar
  2. Hotărâre privind aprobarea unui ajutor de urgenţă pentru Panait Nelu din satul Horia. Iniţiator: Sava Gigel – primar.
Potrivit primarului comunei Horia, Nelu Panait are nevoie de un ajutor financiar pentru o intervenţie chirurgicală oftalmologică. Omul are în jur de 50 de ani şi, recent, şi-a pierdut vederea, implicit capacitatea de muncă, el fiind şi întreţinătorul familiei sale. De aceea, primarul Gigel Sava a decis să propună Consiliului Local să voteze pentru ca acest om să aibă şansa de a-şi recăpăta sănătate şi de a putea , în continuare să aibă grijă de familia sa.

În ceea ce priveşte al doilea proiect care apare pe ordinea de zi a convocatorului de şedinţă, sărbătoarea hramului bisericii din Horia va fi finanţată parţial de la bugetul local şi parţial din sponsorizări venite de la agenţii economici din comună. Primarul din Horia spune că încă nu s-a decis o sumă exactă necesară organizării evenimentului, de pe 26 octombrie.

Mai mult, la hramul bisericii vor veni prefectul Constanţei, dar şi ambasadorul Maltei. Acesta din urmă a fost impresionat de cum se distrează românii din diaspora şi, în cadrul unui eveniment organizat vara trecută, la Valleta, i-ar fi spus priamrului din Horia că ar vrea să vadă şi cum petrec românii la ei acasă. Aşadar, edilul Gigel Sava a luat taurul de coarne şi l-a invitat pe Excelenţa Sa la sărbătoarea de pe 26 octombrie.
Cu puţin noroc, delegaţiei malteze îi va plăcea la Horia şi va aduce aici şi ceva investitori.
 
Convocatorul şedinţei de Consiliu Local poate fi consultat în secţiunea Documente a acestui articol.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii