Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:37 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se va stabili consumul lunar de carburanți pentru autoturismele din parcul auto al CJC (document)

ro

16 Dec, 2015 14:43 3450 Marime text
 
Consiliul Judeţean Constanţa se va reuni vineri, 18 decembrie, în şedinţă ordinară, în Sala „Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ – CJC. Pe ordinea de zi sunt înscrise 25 de proiecte de hotărâre ce urmează a fi dezbătute și votate.
 
Printer acestea se numără cel privind avizarea Studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici aferenți „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în aria de operare a SC RAJA SA Constanța în perioada 2014-2020”, dar și cel ce privește aprobarea atribuirii licentelor de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale conform Legii serviciilor de transport public local.
 
Se va pune în discuție si proiectul referitor la aprobarea consumului lunar de carburanți pentru autoturismele ce deservesc parcul auto al Consiliului Județean Constanța și ale instituțiilor în subordinea sau sub autoritatea acestuia.
 
Un proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi se referă la aprobarea rectificarii Bugetului de Venituri și Cheltuieli pe anul 2015 al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.
 
Va fi pusă în dicuție și stabilirea costurilor medii anuale pe anul 2016 pentru finanțarea serviciilor sociale destinate protecției și promovării drepturilor copilului și ale persoanei adulte cu handicap, precum și a contribuției consiliilor locale la finanțarea acestor servicii.
 
Tate proiectele de htărâre au fost initiate de către vicepreședintele CJC, Nicolae Cristinel Dragomir.
 
Pentru a putea consulta întreaga ordine de zi accesați secțiunea „Documente”.           
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii