Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:31 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihaela Hirgau și Petrică Chirca și-au dat demisia din Consiliului Local Pecineaga (document)

ro

16 Apr, 2016 19:15 3393 Marime text
 
Consiliul Local Pecineaga urmează să se reunească în ședință ordinară miercuri, 20 aprilie începând cu ora 18.00. pe ordinea de zi sunt trecute șase proiecte e hotărâre.
 
Printre proiecte se numără două referitoare la încetarea mandatelor a doi consilieri locali Mihaela Hirgau și Petrică Chirca, ca urmare a depunerii demisiilor și declarării vacante a mandatelor.
 
În cadrul ședinței consilierii vor dezbate și vota rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2016 al Consiliului Local Pecineaga. Se va mai supune votului și proiectul referitor la acceptul întocmirii studiului de fezabilitate pentru realizarea alimentării cu gaz a localității.
 
Aleșii locali urmează să își spună punctul de vedere și despre proiectul de hotărâre ce privește aprobarea și implementarea proiectului „Modernizare drumuri agricole și exploatație” în Comuna Pecineaga Județul Constanța finanțat din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală prin Programul Național de dezvoltare Rurală 2014-2020 pe submăsura 4.3. „Investiții pentru dezvoltarea, modernizarea sau adaptarea infrastructurii agricole și silvice” „Domeniul de intervenție 2.4-infrastructura de acces agricolă”.
 
La finalul sedinței ordinare aleșii locali vor veni cu propuneri, întrebări și înterpelări. Toate proiectele de pe ordinea de zi au fost inițiate de primarul comunei Lili Pîslaru.
 
Pentru a putea citi toate proiectele de pe ordinea de zi, accesați secțiunea „Documente”.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii