Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:52 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Mihail Kogălniceanu Aleşii locali PSD, invitaţi să îşi facă datoria şi să se prezinte la şedinţa de consiliu local (documente)

ro

29 Oct, 2015 15:49 2426 Marime text
Aleşii locali ai comunei Mihail Kogălniceanu se vor întâlni, astăzi, de la ora 18.00, în ședință ordinară. Reuniunea va avea loc în sala de şedinţe a Consiliului Local.

Proiectele de hotărâre vizează finanţări europene obţinute de comuna Mihail Kogălniceanu, fonduri ce sunt în pericol să le piardă, dacă aleşii locali PSD nu se vor prezenta la şedinţă.

„Vă atragem atenţia asupra proiectului de hotărâre privind asfaltarea unui nr de 1.2 km drumuri comunale, proiect cu finanţare integrală europeană. Este pentru a patra oară când acest proiect de hotărâre este supus aprobării şi din cauza refuzului de a vota ori a neprezentării la unele şedinţe a consilierilor locali PSD, comuna şi locuitorii riscă să dea banii înapoi”, potrivit unui comunicat remis ZIUA de Constanţa.

„Facem un apel la PSD Mihail Kogălniceanu să facă diferenţa dintre lupta pseudo-politică şi binele cetăţenilor. Facem un apel la consilierii locali PSD să se prezinte la şedinţa de Consiliu Local şi să pună interesul comunei înaintea interesului propriu”, potrivit sursei citate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii