Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:03 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Consiliul Local al comunei Peștera, în sedință ordinară. Când va avea loc și ce este pe ordinea de zi (document)

ro

26 Aug, 2021 15:34 2004 Marime text
  • Se convoacă Consiliul Local al comunei Peștera, județul Constanța, în sedință ordinară
Se convoacă Consiliul Local al comunei Peștera, județul Constanța, în sedință ordinară, care va avea loc în data de 31.08.2021,ora 15.00, la sediul primărici din localitatea Peştera, strada lzvorului, Nr. 25A, cu următoarea ordine de zi: 

1.Proiect de hotărîre privind aprobarea închirierii prin licitatie publica a unui spaţiu in suprafaţă de 16,73 mp.din domeniul public al comunei Peştera, situat in localitatea Izvoru Mare,str.Cismelei, nr. 1, judeţul Constanţa,.destinat pentru desfasurarea de activitati comerciale- cod CAEN 9602- coafură ,alte activitati de infrumuseţare.

Iniţiator: primarul comunei

2.Proiect de hotărîre privind aprobarea închirierii bunului imobil teren NB.601/1/1,in suprafaţă de 1,76 ha avInd nr. cadastral și carte funciara 103329 , aflat în patrimoniul privat al comunei Peştera, situat în extravilanul localității Peştera, judeţul Constanţa.

Iniţiator: primarul comunei

3. Proiect de hotărîre privind alocarca de sume din bugetul de venituri si cheltuieli al comunei Peştera pentru organizarea hramului bisericii Naşterea Maicii Domnului din localitatea Peştera, judetul Constanţa.

Iniţiator: primarul comunei

4. Proiect de hotărire privind aprobarea procedurii de acordare a scutirii de plată a majorărilor de intârrziere şi a penalităţilor aferente obligaţiilor fiscale bugetare constând în impozite şi taxe locale, redevenţe, chirii şi alte obligații de plată datorate la bugetul local al comunei Peştera de către contribuabili persoane fizice şi juridice

Iniţiator: primarul comunei 

5. Diverse 

În secțiunea Documente a materialului puteți consulta convocatorul și ordinea de zi a ședinței. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii