Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:04 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliului Local Municipal Medgidia, convocat în ședință ordinară. Iată ordinea de zi!

ro

21 Nov, 2017 18:28 1760 Marime text
Consiliului Local Municipal Medgidia este convocat în ședință ordinară, în data de 22 noiembrie 2017, ora 17.00. Ordinea de zi este următoarea:

I.  PROIECTE  DE  HOTǍRÂRI  privind :
  1. Aprobarea documentatiei tehnico-economice-faza DALI, actualizarii indicatorilor tehnico-economici si asigurarea cofinantarii de la bugetul local pentru obiectivul de investitie ”Reabilitarea, modernizarea si dotarea Gradinitei Lucian Grigorescu din municipiul Medgidia, judetul Constanta”
 
  1. Aprobarea documentatiei tehnico-economice-faza DALI, actualizarii indicatorilor tehnico-economici si asigurarea cofinantarii de la bugetul local pentru obiectivul de investitie ”Reabilitarea, modernizarea si dotarea Gradinitei Ion Creanga din municipiul Medgidia, judetul Constanta”
 
  1. Aprobarea documentatiei tehnico-economice-faza DALI, actualizarii indicatorilor tehnico-economici si asigurarea cofinantarii de la bugetul local pentru obiectivul de investitie ”Reabilitarea, modernizarea si dotarea Gradinitei Piticot din municipiul Medgidia, judetul Constanta”
 
  1. Aprobarea documentatiei tehnico-economice-faza DALI, actualizarii indicatorilor tehnico-economici si asigurarea cofinantarii de la bugetul local pentru obiectivul de investitie ”Reabilitarea, modernizarea si dotarea Gradinitei nr.3 din municipiul Medgidia, judetul Constanta”
 
  1. Aprobarea documentatiei tehnico-economice-faza DALI, actualizarii indicatorilor tehnico-economici si asigurarea cofinantarii de la bugetul local pentru obiectivul de investitie ”Reabilitarea, modernizarea si dotarea Gradinitei nr. 8 din municipiul Medgidia, judetul Constanta” 
 
  1. Aprobarea documentatiei tehnico-economice-faza DALI, actualizarii indicatorilor tehnico-economici si asigurarea cofinantarii de la bugetul local pentru obiectivul de investitie ”Reabilitarea, modernizarea si dotarea Gradinitei nr.11 din municipiul Medgidia, judetul Constanta”
 
  1. Aprobarea documentatiei tehnico-economice-faza DALI, actualizarii indicatorilor tehnico-economici si asigurarea cofinantarii de la bugetul local pentru obiectivul de investitie ”Reabilitarea, modernizarea si dotarea Gradinitei Valea Dacilor din municipiul Medgidia, judetul Constanta”
 
  1. Aprobarea documentatiei tehnico-economice-faza DALI, actualizarii indicatorilor tehnico-economici si asigurarea cofinantarii de la bugetul local pentru obiectivul de investitie ”Reabilitarea, modernizarea si dotarea Colegiului National Kemal Ataturk din municipiul Medgidia, judetul Constanta”
 
  1. Aprobarea declararii Zonă Urbană Marginalizată (ZUM) – Zona Barăci Nord din municipiul Medgidia
 
  1. Aprobarea aderării Municipiului Medgidia la Asociația ,,Comunitățile Locale Riverane Dunării (CLDR)”
 
  1. Aprobarea iniţierii procedurii de vânzare, în condiţiile art.123 alin.(3) şi (4) din Legea nr.215/2001 a imobilului teren proprietate privată a municipiului Medgidia, identificat cadastral sub nr.102602
 
  1. Aprobarea repartizării unor unități locative situate în bloc ANL
 
  1. Aprobarea trecerii unor bunuri imobile din domeniul privat în domeniul public al municipiului Medgidia
 
  1. Aprobarea rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli al Spitalului Municipal Medgidia, pentru anul 2017
Initiator:Primar, Valentin Vrabie

II. Diverse

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii