Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:14 16 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Local Mircea Vodă, convocat în şedinţă (document)

ro

23 Nov, 2016 13:38 1698 Marime text
Imagini pentru consiliul local mircea vodaConsiliul Local al comunei Mircea Vodă a fost convocat în şedinţă ordinară, în data de 29 noiembrie, ora 15.00. Pe ordinea de zi sunt 14 proiecte.
 
1. Aprobarea situaţiei financiare asupra execuţiei bugetare la trimestrul III – 2016.
 
2. Aprobarea indicatorilor tehnico-economici (faza DTAC) pentru obiectivul de investiţii „Alimentare cu apă str. George Coşbuc, localitatea Satu Nou, comuna Mircea Vodă, judeţul Constanţa“.
 
3. Aprobarea indicatorilor tehnico-economici (faza PT) pentru obiectivul de investiţii „Sistem de monitorizare video în comuna Mircea Vodă, judeţul Constanţa“.
 
4. Aprobarea actualizării Programului Anual al Achiziţiilor Publice, pentru anul 2016.
 
5. Aprobarea contribuţiei comunei Mircea Vodă în vederea finanţării serviciilor sociale destinate protecţiei şi promovării drepturilor copilului şi ale persoanei adulte cu handicap, cu domiciliul în com. Mircea Vodă, aflate în sistemul de asistenţă socială din subordinea DGASPC Constanţa.
 
6. Aprobarea acordării unor premii în bani instructorului şi membrilor echipei de taekwondo din cadrul Clubului sportiv „Dacia“ Mircea Vodă, care au câştigat medalii la concursurile organizate în cursul anului 2016.
 
7. Aprobarea rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli al comunei Mircea Vodă, judeţul Constanţa, pe anul 2016.
 
8. Atestarea apartenenţei la domeniul privat al comunei Mircea Vodă a unor imobile teren.
 
9. Aprobarea modificării şi completării Nomenclatorului stradal al comunei Mircea Vodă, judeţul Constanţa.
 
10. Aprobarea taxei de păşunat pentru anul 2017.
 
11. Aprobarea rapoartelor de evaluare a terenurilor intravilane proprietatea comunei Mircea Vodă, jud. Constanţa.
 
12. Aprobarea decontării cheltuielilor cu naveta la şi de la locul de muncă, pentru cadrele didactice şi personalul didactic auxiliar din învăţământul gimnazial din comuna Mircea Vodă, jud. Constanţa, pentru luna octombrie 2016.
 
13. Aprobarea oferirii de pachete-cadou cu ocazia sărbătorilor de iarnă pentru preşcolarii şi şcolarii din comuna Mircea Vodă, jud. Constanţa.
 
14. Aprobarea listei beneficiarilor de ajutor social precum şi a listei persoanelor care au efectuat acţiuni şi lucrări de interes local pentru luna noiembrie 2016.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii