Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:19 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul local Cumpăna convocat în ședință ordinară. Ce proiecte sunt incluse pe ordinea de zi

ro

14 Dec, 2018 15:45 1603 Marime text
Primarul comunei Cumpăna, judetul Constanta, Mariana Gâju, convoaca Consiliul local Cumpăna în ședința ordinară din data de 19.12.2018 care va avea loc în sala de ședinte a Consiliului Local la Ora 16.30 cu urmatoarea ordine de zi :
 
 
  1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2018.
  2. Proiect de hotărâre privind completarea inventarului domeniului privat al comunei
    Cumpăna.
  3. Proiect de hotărâre privind modificarea H.C.L. nr. 25/2013 privind desemnarea reprezentantului comunei Cumpăna în Adunarea Generală a Acționarilor S.C. RAJA S.A.
  4. Proiect de hotărâre privind modificarea structurii statului de funcții și a organigramei aparatului de specialitate al Primarului comunei Cumpăna.
  5. Proiect  de hotărâre privind stabilirea salariilor de bază pentru funcționarii publici și personalul contractual din cadrul Primlei Comunei Cumpana, al SPCLEP Cumpăna și personalului Clubului Sportiv "Victoria" Cumpăna care se aplică începând cu data de 1 ianuarie 2019 .
  6. Proiect de hotărâre privind modificarea si completarea H.C.L. nr. 27/29.03.2012 privind  gospodarirea și salubrizarea   localitătii   Cumpăna   precum   și   stabilirea  valorii amenzilor.
  7. Proiect de hotărâre privind aprobarea listei referitoare la ordinea de prioritate în soluționarea cererilor pentru repartizarea locuințelor construite de A.N.L. în regim de închiriere.
  8. Proiect de hotărâre privind aprobarea delegarii de gestiune in mod direct a Serviciului intretinere Spatii  Verzi    catre  S.C.  ,,SALUBRIZARE  ȘI  GOSPODARIE  CUMPĂNA" S.R.L.  și  aprobarea  încheierii  contractului  de  delegate  de  gestiune  prin  concesionare  a Serviciului de intretinere spații verzi.
  9. Proiect de hotărâre privind aprobarea constituirii `dreptului de superficie pentru terenul în suprafata de 2.918 mp situat in comuna Cumpana, Parcela A496/2 , Lot 10/1/2/2 + lot 1012/3, lot 1 in vederea realizarii obiectivului de investitii " Sediu cu spatiu de depozitare echipamente marine si industriale ", a studiului de oportunitate, a documentației de atribuire și a caietului de sarcini pentru obiectivul mentionat.
  10. 10.Proiect de hotărâre privind aprobarea preluarii în proprietatea publică a comunei Cumpăna  a  terenului  situat  în  intravilanul  comunei  Cumpăna,  Parcela  A  396/14, Lot  4, judetul Constanța , în suprafața de 5.420 mp avand nr. Cadastral 109705.
      11.Întrebari și interpelări.                                                                      `
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii