Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:52 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul local Cumpăna convocat în ședință ordinară. Ce proiecte sunt incluse pe ordinea de zi

ro

23 Jul, 2018 17:21 1479 Marime text
Primarul comunei Cumpăna, județul Constanța, Mariana Gâju, convoacă Consiliul local Cumpăna în ședința ordinară din data de 31.07.2018 care va avea loc în sala de ședințe a Consiliului Local la ora 17.00 cu următoarea ordine de zi :
 
1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2018. 2. Proiect de hotărâre privind completarea inventarului domeniului privat al Comunei Cumpăna.
3. Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării locuinței de tip ANL , situate în comuna Cumpăna, Str. Strajei nr. 45 , Bloc ANL 2, Scară A, parter, Ap. 3, către Culea Constanța , titular al contractului de închiriere nr. 14339/21.11.2017.
4. Proiect de hotărâre privind actualizarea listei referitoare la ordinea de prioritate în soluționarea cererilor pentru repartizarea locuințelor construite de A.N.L. în regim de închiriere.
5. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea anexelor nr.1 și 2 la H.C.L. nr. 28/27.03.2008 privind aprobarea criteriilor de repartizare a locuințelor construite de ANL în conformitate cu prevederile Legii nr. 152/1998.
6. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico —economici aferenți obiectivului de investiții "Refacere acoperiș terasă comună Scară A, Bloc H3, Str. Sos. Constanței, comuna Cumpăna, județul Constanța.
7. Proiect de hotărâre privind scoaterea din evidență fiscală a debitului unei persoane juridice radiate din Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța că urmare a închiderii procedurii falimentului.
8. Prolect de hotărâre privind scoaterea din evidență fiscală curentă a persoanelor fizice afiate în stare de insolvabilitate și trecute în evidență separată.
9. Proiect de hotărâre privind scoaterea din evidență fiscală a persoanelor lizice cărora li s-a aplicat înlocuirea sancțiunii amenzii contravenționale cu muncă în folosul comunității.
10. lntrebari și interpelări.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii