Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:39 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul local al municipiului Constanţa, convocat în şedinţă extraordinară Proiectul de pe ordinea de zi, dotarea cu echipamente IT a unităților de învățământ

ro

13 Nov, 2020 19:39 1899 Marime text
  • Consiliul local al municipiului Constanţa  este convocat în şedinţă extraordinară, luni, 16 noiembrie 2020, ora 13.00, în sala „Remus Opreanu” a Consiliului Judeţean Constanţa.
  • Singurul proiect de pe ordinea de zi se referă la dotarea unităților de învățământ preuniversitar de stat din municipiul Constanța cu echipamente IT, în contextul COVID-19.
Consiliul local al municipiului Constanţa  este convocat în şedinţă extraordinară, luni, 16 noiembrie 2020, ora 13.00, în sala „Remus Opreanu” a Consiliului Judeţean Constanţa.

Singurul proiect de pe ordinea de zi se referă la dotarea unităților de învățământ preuniversitar de stat din municipiul Constanța cu echipamente IT, în contextul COVID-19.

Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului „Dotarea unităților de învățământ preuniversitar de stat din municipiul Constanța cu echipamente IT, în contextul COVID-19” și a cheltuielilor aferente;

iniţiator: primar Vergil Chițac


-avize Comisiile de specialitate nr. 1 și nr. 4


Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii