Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:33 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce proiecte au fost inlcuse pe odinea de zi a şedinţei Consiliului Local Murfatlar din 22 decembrie

ro

19 Dec, 2016 10:33 1934 Marime text
Consilierii loclai ai oraşului Murfatlar sunt convocaţi în şedinţă ordinară pe data de 22 decembrie. Pe ordinea de zi au fost incluse 11 proiecte. 

Iată care sunt cele 11 proiecte de pe ordinea de zi:
 
1. Proiect de hotarare privind aprobarea rectificarii bugetului local si a listei de investitii pe anul 2016.
 
2 .Proiect de hotarare privind aprobarea modificarii tarifelor din contractul de servicii nr. 1995/24.03.2014 privind delegarea gestiunii prin concesiune a unei parti a Serviciului de Salubrizare a orasului Murfatlar.
 
3. Proiect de hotarare privind stabilirea impozitelor si taxelor locale, precum si a taxelor speciale, pe anul 2017.
 
4. Proiect de hotarare privind aprobarea organigramei, a statului de funcţii si a Regulamentului de organizare si functionare pentru aparatul propriu de specialitate al Primarului oraşului Murfatlar.
 
5. Proiect de hotarare privind aprobarea modificarii si completarii nomenclatorului stradal al orasului Murfatlar.
 
6. Proiect de hotarare privind aprobarea cesiunii unui contract de inchiriere.
 
7. Proiect de hotarare privind aprobarea retelei scolare de pe raza teritorial administrativa a orasului Murfatlar pentru anul scolar 2017-2018.
 
8. Proiect de privind aprobarea prelungirii termenelor pentru contractele de inchiriere teren cu destinatia gradini, amplasare garaje, activitati comerciale incheiate de Consiliul Local pentru anul 2017.
 
9. Proiect de hotarare privind aprobarea infiintarii “Centrului National de informare si Promovare Turistica Murfatlar”.
 
10.  Proiect de hotarare privind aprobarea propunerilor de criterii pentru stabilirea ordinii de prioritate in solutionarea cererilor de locuinta si in repartizarea locuintelor pentru tineri destinate inchirierii in orasul Murfatlar.
 
11. Proiect de hotarare privind aprobarea structurii pe specialitati a comisiei sociale de analiza a cererilor privind repartizarea unei locuinte cu chirie pentru tineri construită prin ANL.
 

Sursa foto: ZIUA de Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii