Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:48 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Angajații primăriei Constanța au un nou regulament intern. Se promovează participarea femeilor și bărbaților la conducere și decizie (documente)

ro

30 Oct, 2021 00:00 1908 Marime text
  • A fost aprobat Regulamentul intern al aparatului de specialitate al primarului municipiului Constanța
  • Documentul prevede și o serie de dreptul și obligații ale conducerii și ale salariaților primăriei Constanța, precum și ale funcționarilor publici din cadrul instituției
  • De asemenea prin regulament se promovează participarea femeilor și bărbaților la conducere și decizie și este interzisă orice discriminare bazată pe criterii de sex, orientare sexuală, etnie, religie, rasă, cetățenie, vârstă, stare materială, opțiune politică, boli sau apartenență sindicală
 

 
Prin dispoziția nr.5494/28.10.2021 a fost aprobat Regulamentul intern al aparatului de specialitate al primarului municipiului Constanța.

Potrivit regulamentului, vezi secțiunea „documente", municipalitatea instituie reguli pentru protecția, igienă și securitate în muncă, pentru protecția maternității la locul de muncă și reguli privind protecția mediului.

Documentul prevede și o serie de dreptul și obligații ale conducerii și ale salariaților primăriei Constanța, precum și ale funcționarilor publici din cadrul instituției.

De asemenea prin regulament se promovează participarea femeilor și bărbaților la conducere și decizie și este interzisă orice discriminare bazată pe criterii de sex, orientare sexuală, etnie, religie, rasă, cetățenie, vârstă, stare materială, opțiune politică, boli sau apartenență sindicală.

Prin intermediul acestui regulament, primăria își asumă responsabilitatea pentru realizarea formării periodice profesionale a angajaților prin finanțarea programelor de formare dar statuează și norme de conduită morală și profesională.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Ce obligații au deținătorii de terase de alimentație publică potrivit Regulamentului de organizare și desfășurare a activităților comerciale în municipiul Constanța?
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii