Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aleșii locali din Medgidia se reunesc astăzi în ședință de îndată (document)

ro

10 Feb, 2016 12:22 3134 Marime text
 
Consiliul local Municipal Medgidia se reunește astăzi în ședință de îndată. Pe ordinea de zi sunt trecute cinci proiecte de hotărâre.
 
Astfel, primul proiect se referă la aprobarea bugetului local de venituri şi cheltuieli al municipiului Medgidia, pentru anul 2016. În ședință va fi supus votului și proiectul referitor la aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli al SC Apollo Ecoterm SRL Medgidia, pentru anul 2016.
 
La punctul trei de pe ordinea de zi se află proiectul referitor la aprobarea acordării normei de hrană personalului Poliţiei Locale Medgidia, iar la punctul patru se cere aprobarea numărului maxim de posturi de asistenţi personali pentru persoanele cu handicap grav, pentru anul 2016.
 
De asemenea, consilierii vor supune votului și proiectul ce vizează aprobarea regulamentului de autorizare a activităților de producție și comercializare a produselor pe raza municipiului Medgidia.
 
Spre finalul întrevederii, aleșii locali vor trece la capitolul „Doverse” unde vor aborda problemele cu care se confruntă locuitorii din Medgidia.
 
Pentru a putea vizualiza lista proiectelor de pe ordinea de zi accesați secțiunea „Documente”. 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii