Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:50 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aleșii din Chirnogeni votează alocarea de ajutoare de urgență familiilor care se află în situații de necesitate (document)

ro

25 Jan, 2016 16:45 2840 Marime text
 
Aleșii locali din Chirnogeni sunt convocați în  ședință ordinară pe 29 ianuarie, în sala de ședințe a Consiliului Local.  Pe ordinea de zi sunt trecute 13 proiecte de hotărâre plus încă unul de „Diverse” în care consilierii vor dezbate problemele apărute în localitate.
  
Unul dintre proiecte vizează aprobarea utilizării disponibilului din excedentul bugetului local în anul 2016. În ședință se va supune votului și proiectul referitor la aprobarea numărului de asistenți personali și a indemnizațiilor pentru acest an.
 
Pe listă apare și proiectul de hotarare privind aprobarea Regulamentului Serviciului de Salubrizare pentru aria de operare a  UAT-urilor membre ADI Dobrogea în Județul Constanța în cadrul proiectului „Sistem de Management Integrat al Deseurilor în județul Constanța”.
 
De asemenea, se va pune în discuție și proiectul referitor la aprobarea documentației de atribuire pentru contractul de delegare a gestiunii serviciului de salubrizare, colectarea și transportul deșeurilor din zona 2 Eforie în cadrul proiectului „Sistem de Management Integrat al Deșeurilor în județul Constanța”.
 
Un alt proiect de seferă la aprobarea regulamentului de acordare a ajutoarelor de urgență familiilor și persoanelor care se află în situații de necesitate, cauzate de calamități naturale, incendii, accidente și pentru alte situații deosebite.
 
Inițiatrul tuturor proiectelor de hotărâre de pe ordinea de zi este primarul Gheorghe Manta.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii