Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

25 de proiecte pe ordinea de zi a şedinţei ordinare a CJC de mâine. Ce vor vota aleşii judeţeni

ro

19 Dec, 2016 12:03 2408 Marime text
Maine, 20 decembrie 2016, începând cu ora 13.00, se va defăşura şedinţă ordinară a Consiliului Judeţean Constanţa. Şedinţa se va desfăşura în sala Remus Opreanu din cadrul Palatului Administrativ.
 
Pe ordinea de zi au fost incluse 25 de proiecte:
 
Proiect nr.1 privind validarea componenţei nominale a membrilor A.T.O.P. Constanţa.
Proiect nr.2 privind modificarea componenţei nominale a Comisiei pentru Protecţia Copilului Constanţa.
Proiect nr.3 privind aprobarea Planului de ocupare a funcţiilor publice din cadrul Direcţiei Publice Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Constanâa pentru anul 2017.
Proiect nr.4 privind stabilirea preturilor medii la principalele produse agricole pentru anul fiscal 2017 la nivelul judetului Constanta.
 
Proiect nr.5 privind suplimentarea sumelor alocate unitatilor administrativ-teritoriale pentru finantarea drepturilor copiilor/elevilor/tinerilor cu cerinte educationale speciale integrati in invatamantul de masa din judetul Constanta pentru anul 2016.
 
Proiect nr.6 privind modificarea denumirii Sectiei Ansamblului Folcloric Profesionist „Brauletul” din cadrul Centrului Cultural Judetean Constanta „Teodor T. Burada”.
Proiect nr.7 privind acordarea sporului pentru conditii periculoase si vatamatoare personalului contractual si aprobarea Regulamentului de acordare a sporului pentru conditii periculoase si vatamatoare personalului contractual din cadrul Centrului Cultural Judetean Constanta „Teodor T.Burada”, personal incadrat pe baza de contract individual de munca.
Proiect nr.8 privind  desemnarea reprezentantului Consiliului Judetean Constanta in Consiliul de Administratie al Centrului Judetean de Resurse si Asistenta Educationala Constanta.
Proiect nr.9 privind acordarea unui ajutor financiar doamnei ... pentru minorul ….
Proiect nr.10 privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pentru anul 2016 intocmit la data de 30.09.2016 si modificarea listei de investitii din bugetul local pentru Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanta.
Proiect nr.11 privind rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli si a listei de investitii, pe anul 2016, la Biblioteca Judeteana  „I.N.Roman” Constanta.
Proiect nr.12 privind rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2016 pentru Muzeul de Arta Constanta.
Proiect nr.13 privind  rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli si a listei de investitii, pe anul 2016, la Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie Constanta.
Proiect nr.14 privind rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2016 de la Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii Constanta.
Proiect nr.15 privind rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli si a listei de investitii pe anul 2016 pentru Centrul Cultural Judetean „Teodor T. Burada”.
Proiect nr.16 privind rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2016 al Directiei de Paza a Judetului Constanta.
Proiect nr.17 privind  aprobarea rectificarii bugetului de venituri si cheltuieli si a listei de investitii pe anul 2016 pentru Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva „Albatros” Constanta.
Proiect nr.18 privind aprobarea rectificarii bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2016 a Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva „Maria Montessori” Constanta.
Proiect nr.19 privind aprobarea rectificarii bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2016 pentru Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva „Delfinul” Constanta.
Proiect nr.20 privind aprobarea rectificarii bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2016 pentru Centrul Judetean de Resurse si Asistenta Educationala Constanta.
Proiect nr.21 privind rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli si modificarea listei de investitii pe anul 2016 ale Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta.
Proiect nr.22 privind aprobarea rectificarii bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2016 pentru Unitatea de Asistenta Medico-Sociala Agigea.
Proiect nr.23 privind aprobarea rectificarii bugetului judetean pe anul 2016.
Proiect nr.24 privind aprobarea asigurarii serviciilor de paza si monitorizare la obiectivele apartinand Consiliului Judetean Constanta cu Directia de Paza a Judetului Constanta.
Proiectul nr.25 Prezentarea cererii de revocare a HCJ nr. 294/25.10.2016, formulata de domnul consilier Baisan Remus Cristy.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii