Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:21 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zeci de artişti ajung pe litoralul românesc Ce trupe vor cânta în staţiunile Mamaia, Vama Veche şi Jupiter în weekend-ul 14-16 august (galerie foto)

ro

14 Aug, 2015 00:00 2927 Marime text
Constănţenii şi petrecăreții estivali sunt aşteptați, şi în acest weekend, să petreacă la malul mării. Suntem deja în ultima lună de vară, iar distracțiile specifice sezonului cald vor deveni, în curând, doar o amintire plăcută. Prin urmare, cluburile de pe litoralul românesc le propun petrecăreţilor evenimente tematice şi concerte live.
 
Vineri, 14 august. Artişti prezenţi pentru prima oară în România
 
În cel mai important weekend al sezonului, în care sunt sărbătorite Zilele Marinei, sunt pregătite petreceri în Club Bellagio. Prin urmare, distracţia este asigurată, în această seară, de faimosul DJ Wiky, rezident în Vip Room Paris, în timp ce în serile de sâmbătă şi duminică, va avea loc petrecerea „Sailor Party”.
 
Vineri seară, cei prezenţi în Le GaGa îl vor putea asculta pe unul dintre cei mai căutaţi artişti ai momentului. Este vorba de Smiley, ale cărui melodii au înregistrat un succes imens. Dacă în Le GaGa se vor auzi hit-urile lui Smiley, mix-urile lui DJ Moody Mike, originar din Paris, vor răsuna în EGO Club Mamaia. Artistul a asigurat distracţia în EGO şi cu ocazia zilei de 1 Mai.
 
Pentru prima oară live în România, Nigel Stately vine la Posh Mamaia, în weekend-ul 14-15 august. Accesul se face pe bază de invitaţie.
 
Şi Jamalski, originar din New York, vine pentru prima dată în România. Locul ales este în ton cu ritmurile antrenante de hip-hop, reggae şi dub, respectiv Vama Veche, în Club Goblin. De warm-up și de after party se vor ocupa DJ LP, Kamikaze, DJ Lexi şi Dubmunk, toţi originari din Braşov. Biletele se vor achiziționa la intrare, la preţul de 15 lei.
 
Pe 14 august, Cuba Bar & Club găzduieşte concertul susţinut de membrii formaţiei Colonist pe Lună, care abordează un rock alternativ cu influenţe de blues şi heavy-metal. Recitalul este programat începând cu ora 21.00, iar intrarea este liberă. Tot în această seară, de la ora 22.00, Crema Summer Club îi are drept invitaţi pe Morris şi Peejay Vincent.
 
La Princess Summer Club, vineri seară, este programată petrecerea tematică „Navy Party”. De asemenea, evenimentul „O seară cu Nea Jean” continuă la malul mării, în localul La Historia de Argentina. Artistul îi va încânta pe cei prezenţi începând cu ora 21.00.
 
Este „Loud & Proud Party” la Goblin Constanţa Beach, în weekend-ul 14-15 august. La platane revine Şhurubel, iar alături de el, pe scenă, vor mai fi Cristi Stanciu de la Radio 21 şi Ivanna. „Chiar dacă petrecerea începe după 22.00, puteţi veni mai devreme la Goblin Beach, să ciocniţi cocktail-uri răcoroase şi, de ce nu, să faceţi o baie în mare împreună cu vedetele Radio 21”, precizează organizatorii, pe pagina oficială a evenimentului. Intrarea este liberă.
 
În perioada 14-16 august, va avea loc Festivalul Sunwaves în Mamaia, pe plaja Kazeboo. Din line-up, în ordine alfabetică, fac parte: Alexandra, Arapu, Audiofly, AWD House, Barac, Bill Patrick, Cap, Cezar, Chris Liebing, Clint Stewart, Cristi Cons, Crihan, Dan Andrei, Denis Kaznacheev, Dj Sneak, Doc Martin, dOP, Dubfire, Dubtil, Faster, Gescu, Guy J, Hector, Herodot, Jay Bliss, Janina, Jamie Jones, John Digweed, Kid Chriss, Kozo, Mahony, Marc Antona, Mind Against, Negru, Pan-Pot, Petre Inspirescu, Piticu, Reason Y, Rhadoo, Richie Hawtin, Stephan Hinz şi Vincentiulian. Cei care doresc să participe la festival vor putea achiziţiona bilete pentru evenimentele din timpul nopţii şi pentru cele din timpul zilei direct de la intrare. Accesul este interzis persoanelor sub 18 ani.
 
Se apropie cel mai aşteptat eveniment de la Oha Beach. „Brigada Subcarpaţi aterizează în sufrageria de pe plajă şi aduce folclorul românesc la malul mării”, anunţă organizatorii. Cei prezenţi vineri la Oha îi vor asculta pe Subcarpați, Argatu, Dru Klein şi Mr. Tweaks. De asemenea, sâmbătă, se dansează pe plajă pe cele mai groovie ritmuri cu Disco Sigaretta, iar pe seară, ExitMe, doi băieţi din Dusseldorf, vin cu cele mai bune piese la Oha.
 
Jazz Book vă invită la primul său festival organizat în Vama Veche. Prin urmare, pe 14, 15 şi 16 august, vor fi prezenţi Alexandru Arcuş (vineri), Bucharest Jazz Orchestra (sâmbătă) şi Balako (duminică), care vă vor face să dansaţi pe ritmuri cubaneze şi româneşti. Concertele şi petrecerile vor avea loc în amfiteatru La Pescărie, în Vama Veche, iar intrarea este liberă.
 
În această seară, localul Papa La Şoni, din Vama Veche, prezintă concertul acustic al formaţiei Partizan, de la ora 23.00.
 
Tot în seara aceasta, Ioan Gyuri Pascu & The Blue Workers vor face spectacol la Vama Veche. Evenimentul, desfăşurat în sistemul support artist (20 de lei), va avea loc în localul La Barbă Neagră, începând cu ora 22.00.
 
„E greu să fii bărbat cu mai multe femei, dar atunci când bărbatul este Claudiu Bleonț, iar femeile sunt toate Magda Catone, parcă se schimbă puțin situația”, anunţă, cu umor, organizatorii de la Teatrul de Vară Jupiter. Prin urmare, iubitorii de teatru vor putea urmări spectacolul „Un bărbat și mai multe femei”, cu începere de la ora 21.00, în această seară. Biletele se găsesc la preţul de 20 de lei.
 
Sâmbătă, 15 august. „Zilele Prieteniei Bergenbier” şi petreceri până la răsărit
 
La malul mării, „Zilele Prieteniei Bergenbier” vor avea loc în zilele de 15 și 16 august, concertele fiind programate pe Plaja Modern. La fel ca în edițiile anterioare, intrarea este liberă. Pe 15 august, vor urca pe scenă Vița de Vie, Șuie Paparude, Coma, E.M.I.L., Flesh Rodeo şi Basska, în timp ce pe 16 august, cei prezenţi pe Plaja Modern îi vor asculta pe cei de la Zdob şi Zdub, R.O.A. C.T.C., Zob, The Kryptonite Sparks şi Amnesia.
 
Tot pe 15 august, formația 3 Sud Est va concerta în localul Le Gaga. Membrii grupului au cucerit topurile muzicale româneşti cu melodiile lansate de-a lungul anilor. De asemenea, sâmbătă, La Cucaracha din Mamaia sărbătoreşte 16 ani de activitate. Pentru a marca momentul, organizatorii au invitat-o pe Delia, care a dominat topurile de radio din România anul acesta cu hiturile ei.
 
Sâmbătă seară, DJ Chuck vine direct din Dubai în Fratelli Lounge & Club. Artistul este pentru prima oară prezent în staţiunea Mamaia. Tot sâmbătă, Heaven's Hell organizează, de la ora 22.00, o nouă ediţie a petrecerii „Music is my drug”. Atmosfera va fi întreţinută de DJ Kronk, iar cei prezenţi se vor distra pe ritmuri de hip hop, dance hall, reggae, trap şi rock'n'roll.
 
Şi EGO Club Mamaia organizează o petrecere sâmbătă seară, în cadrul căreia distracţia va fi asigurată de DJ Yam-Eel şi MC Jimmy Dub. Crema Summer Club, la rândul ei, va fi gazda unei petreceri pe 15 august. Evenimentul este intitulat „No dress, no stress”.
 
Golan, adică Alex, Mihai și Ernesto, se întorc să încânte publicul de la malul mării. Membrii formaţiei revin pe Plaja H2O, sâmbătă seară, „datorită sound-ului excepţional cu care ne-au încântat data trecută!”, anunţă organizatorii. Folosind instrumente live și fragmente scurte și digitalizate din piese, trio-ul creează o muzică electronică abordată într-o manieră plăcută.
 
Tot pe 15 august, de la ora 21.00, localul La Historia de Argentina îi invită pe constănţeni să petreacă o seară specială în compania acordurilor calde ale lui Iulian Bratu, artist liric la Teatrul Naţional de Opera şi Balet „Oleg Danovsky”.
 
Fondată în urmă cu 16 ani de către Dan Helciug, formaţia Spitalul de Urgenţă va concerta, în acest weekend, în Vama Veche. Evenimentul este programat sâmbătă, de la ora 23.00, în localul Papa La Şoni. Spitalul de Urgenţă are un stil unic în România, un mix de rock-melodic-etno-punk.
 
Cei de la Subcarpaţi revin în Goblin Vama Veche, pe 15 august. De această dată, „în aceeași seară, îl avem invitat și pe DJ Sauce”, anunţă organizatorii. Începând cu ora 21.00 începe distracţia, iar biletele costă 15 lei.
 
Alexandra Ușurelu, un nume nou pentru stagiunea Jupiter, este convinsă că va reuși să aducă o fărâmă din sufletul și vocea ei plină de căldură la Teatrul de Vară. După numeroase concerte acustice, un prim turneu național, primul său concert simfonic, și lansarea unui album, Alexandra Ușurelu ajunge la Jupiter sâmbătă seară. Biletele costă 25 de lei.
 
Duminică, 16 august. Spectacole în Vama Veche
 
Duminică seară, de la ora 23.00, localul Papa La Şoni, din Vama Veche, prezintă spectacolul „Edith Piaf”. Scenariul se bazează pe autobiografia scrisă chiar de Edith Piaf şi pe cartea lui Simone Bertaut, intitulată, simplu, „Piaf”. „Folosindu-ne de toate posibilităţile de expresie ale actorului, adică interpretare verbală a unui text, mişcare, interpretare vocală a unei partituri, am realizat un spectacol complex”, a spus regizoarea spectacolului.
 
Tot în Vama Veche, pe 16 august, va avea loc un concert susţinut de trupa Ţapinarii, în localul La Barbă Neagră. Ţapinarii este singura trupă care susţine un turneu naţional Anti-Valentine's Day. Cu versuri sincere, grupul a fost invitat să participe la cele mai importante festivaluri din România.
 
Surse foto: Facebook.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii