Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:36 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ultimul week-end al lunii iulie Cele mai spectaculoase concerte, petreceri şi evenimente la Constanţa, Mamaia, Vama Veche şi Eforie (galerie foto)

ro

24 Jul, 2014 00:00 6493 Marime text
În perioada 24 - 27 iulie, constănţenii, precum şi cei care vor alege oraşul de la malul mării ca destinaţie de vacanţă vor avea parte de evenimente elegante, de concerte ale unor artişti internaţionali şi de experienţe memorabile. Pe scurt, pe litoral se petrece până la primele ore ale dimineţii!

Distracţia la Constanţa începe de JOI, 24 iulie

Weekend-ul în oraşul de la malul mării debutează mai devreme, cu unul dintre cele mai elegante evenimente din Constanţa, „Dinner Show by Cătălin Botezatu“, ce va avea loc astăzi, în Le Gaga Mamaia, de la ora 20.30. Tot în această seară, la Ego Club Mamaia, este programat evenimentul „Absinthe Pool Party“, în cadrul căruia va mixa DJ Charlie, în timp ce la Café del Mar din staţiunea Mamaia, de la ora 22.00, va avea loc petrecerea „Dream Chasers“, animată de DJ MK33.
 
În fiecare joi seară, peste 100 de modele vor fi prezente la petrecerea desfăşurată la Princess Island din Mamaia, intitulată „VIP & Summer Fashion Night“, unde vor avea loc prezentări de modă.
Petrecerea „Hot Girls Night“ va încinge atmosfera la Heaven’s Hell din Constanţa, iar fetele sunt invitatele speciale ale serii, primind, între orele 22.00 şi 2.00, long-drink-uri din partea casei. Responsabil cu muzica va fi DJ Kronk, iar intrarea este liberă.
 
Hotel Iaki din Mamaia pregăteşte o seară specială, dedicată tuturor celor care iubesc muzica anilor ‘80. În cadrul evenimentului, care va începe de la ora 20.00, pe terasa Hotelului Iaki, va avea loc şi o „Prezentare de modă by Cătălin Botezatu & Marsay“. Preţul unui bilet este de 70 de lei.
Tot în această seară, la Oha Beach, de la ora 20.00, este organizată o seară dedicată filmului, urmând să fie proiectat „Delicatessen“, în regia lui Jean-Pierre Jeunet şi a lui Marc Caro. Acţiunea se desfăşoară în viitor, într-o clădire de apartamente rezidenţiale din Franța post-apocaliptică, ai cărei locatari fac tot posibilul să supravieţuiască într-o lume în care alimentele sunt raţionalizate.
Comedia neagră „Delicatessen“ prezintă o perspectivă futuristă şi un colaj de cadre interesante şi atipice. Oha Beach, „prima plajă independentă cu înclinări artistice din România“ şi susţinătoare a filmului independent, este situată în Mamaia Nord, lângă Campingul Pescăresc. Intrarea la eveniment este liberă.
 
La Argo Beach din staţiunea Mamaia, astăzi, de la ora 20.00, va avea loc evenimentul „Argo Beach’s World Famous Tequila Party“, avându-l ca invitat special pe DJ Chryss.
De asemenea, tot azi, de la ora 23.00, la Sensation Club din Eforie Nord, va concerta Oana Radu, fosta concurentă de la emisiunea de talente „Vocea României“.
 
Pentru cei care doresc să petreacă o seară amuzantă, cunoscutul comediant Doru Octavian Dumitru va susţine un spectacol, de la ora 21.30, la Harlequin Mamaia. Preţul unui bilet este de 35 de lei. Pentru ca evenimentul să se desfăşoare în condiţii optime, participanţii sunt rugaţi să sosească la ora 20.00.

La Constanţa, tot în această seară, va avea loc „Seara bicicletelor“, un eveniment dedicat tuturor celor care deţin o bicicletă şi iubesc acest tip de activitate. Cei care doresc să participe se vor întâlni la Casa de Cultură, de la ora 19:30, când vor porni, pe două roţi, pe traseul: Casa de Cultură - Kaufland - Cora Brătianu - CET - Km 5 - Gară - ICIL - Casa de Cultură - Trocadero - Dacia - City Park Mall - Delfinariu - Capitol - Poarta 2 - Restaurant Agenţia de Voiaj. Evenimentul promovează ciclismul, mişcarea, dar şi socializarea.

VINERI, 25 iulie - teatru, petreceri pe plajă, DJ internaţionali, fostul membru al trupei Chippendales şi Erika Eleniak, din „Baywatch“

Vineri seară, 25 iulie, de la ora 23.00, până la primele ore ale dimineţii, la Crema Summer Club din Constanţa, va avea loc petrecerea „Live Your Summer“, al cărei invitat special este Jelani Khalfani, artist internaţional şi fost membru al trupei Chippendales. Responsabili cu muzica vor fi DJ Zavi şi M’CKOO. Intrarea este liberă.
 
Johnnie Walker Black Label anunţă prestaţia lui DJ Cruz în Fratelli Beach & Club Mamaia Nord. Cel mai tânăr DJ pentru tineri din Europa va mixa vineri, de la ora 23.30. La acest eveniment au acces persoanele peste 18 ani. Tot vineri, de la ora 18.30, în Le Gaga Mamaia va debuta o petrecere de zile mari, intitulată „Celebrity Party“. Invitatul special al serii va fi Erika Eleniak, cunoscută pentru rolul ei din „Baywatch“.
 
În fiecare vineri, de la ora 20.00, până dimineaţa, la Princess Summer Club are loc o petrecere pe plajă cu flori, torţe, cămăşi colorate şi cocktail-uri exotice. Intrarea este liberă. O altă petrecere cu intrare liberă se va desfăşura la Heaven’s Hell, de la ora 22.00. La „Tequila Party“, distracţia este susţinută de multe shot-uri din băutura care a dat numele petrecerii. Cel care va aduce energie pe ringul de dans va fi DJ Kronk.
 
Devenit un punct de referinţă pe plajă, Goblin Vama Veche revine cu un sezon în care prezintă concerte importante, rămânând fidel muzicii de calitate a artiştilor autohtoni. Dacă weekend-ul trecut au concertat Viţa de Vie şi Paraziţii, vinerea aceasta, în cadrul „Sin Summer“, în Goblin Vama Veche va susţine un spectacol formaţia Alternosfera, în timp ce sâmbătă, 26 iulie, va avea loc petrecerea „Saturday Break Free Party“. Intrarea este liberă.
 
Hotelul Vega din staţiunea Mamaia păstrează tradiţia şi organizează concerte live ale artiştilor cunoscuţi din România şi în sezonul estival 2014. Astfel, pe 25 iulie, de la ora 22.00, va concerta Cvintet Jean Tiţa, iar a doua zi, pe 26 iulie, de la aceeaşi oră, vor fi prezenţi Ionuţ Galani şi Despina Vandi. În deschiderea fiecărui concert, toţi cei prezenţi vor avea posibilitatea de a-i asculta pe cei de la Vega Band, care pot fi văzuţi pe terasa Restaurantului Akolade în fiecare seară din sezonul estival.
 
Tot vineri, de la ora 23.00, cântăreţul şi compozitorul Mihai Mărgineanu va susţine un concert, alături de trupa sa, la Harlequin Mamaia, situat pe malul Lacului Siutghiol. Mihai Mărgineanu s-a lansat în muzică la vârsta de 36 de ani, iar dintre cele mai cunoscute piese ale sale, amintim hitul „Mă iubeşte femeile“.
Preţul unui bilet este 55 de lei. Pentru ca evenimentul să se desfăşoare în condiţii optime, participanţii sunt rugaţi să sosească la ora 21.00. În condiţii meteo favorabile, evenimentul va avea loc pe terasa restaurantului. Spectacolul este organizat de evenimente-constanta.ro şi Restaurant Harlequin Mamaia.
 
Cei care doresc să urmărească un spectacol de teatru au ocazia să vadă doi mari actori ai scenei româneşti. Astfel, vineri, de la ora 21.00, Claudiu Bleonţ şi Magda Catone vor fi prezenţi la Teatrul de Vară Jupiter, cu spectacolul „Un bărbat şi mai multe femei“, o adaptare a unui text semnat de Leonid Zorin.
Spectacolul, o comedie spumoasă, abordează eternul conflict dintre bărbaţi şi femei, cu accente pe comunicarea conflictuală. Care sunt şansele unui bărbat timid în faţa uneia sau a mai multor femei, care, prin diverse forme de abordare, reuşesc să-şi atingă scopul?
Claudiu Bleonţ joacă rolul bărbatului, în timp ce Magda Catone interpretează opt femei. Ea va fi, pe rând, soţie, seducătoare de meserie, şefă de companie multinaţională, medic şi funcţionar. În acest context, personajul masculin se va întâlni, pe parcursul spectacolului, cu femeia înger, femeia exaltată, femeia paznic, femeia autoritară, femeia disperată şi femeia victimă. Costumele sunt realizate de Oana Păunescu. Preţul unui bilet este de 20 de lei.
 
De asemenea, tot vineri, de la ora 11.00, pe scena Teatrului pentru Copii şi Tineret „Căluţul de Mare“ din Constanţa (Teatrul de Păpuşi „Elpis“), va avea loc un spectacol în premieră absolută, intitulat „Până când ne vom revedea“, în regia lui Tiberiu Roşu.
Evenimentul, realizat în cadrul proiectului „Vreau să-ţi spun povestea mea“, a debutat cu un concurs de poveşti scrise de copii cu boli cronice, primele lucrări clasate constituind baza scenariului. Distribuţia este formată din actori profesionişti, cărora li s-au alăturat copii. Pentru micii scriitori, transpunerea pe scenă a lucrărilor proprii şi posibilitatea de a avea un rol în aceste poveşti reprezintă un eveniment cu impact emoţional pozitiv.
Profesioniştii implicaţi în această acţiune, derulată cu sprijinul Fundaţiei pentru Comunitate şi MOL România, sunt regizorul şi actorul Tiberiu Roşu, actorii Dana Manolache şi Graţian Prisacariu, dar şi coregrafa Geta Răvdan.
Finanţatorul, împreună cu organizaţiile partenere - World Vision România (Biroul Zonal Constanţa) şi Asociaţia Civicum Voluntaris - invită publicul constănţean la acest eveniment, realizat prin Programul MOL pentru Sănătatea Copiilor. Intrarea este gratuită.

SÂMBĂTĂ, 26 iulie, The Color Run™ şi Jay Sean, la Constanţa

Sâmbătă, 26 iulie, la Constanţa va avea loc un eveniment unic de alergare, „The Color Run™“, cunoscut ca „The Happiest 5k on the Planet“. „The Color Run™“ reprezintă o cursă de cinci kilometri, necronometrată, la care participă mii de oameni. La finalul fiecărui kilometru parcurs, aceştia sunt vopsiţi din cap până în picioare în diferite culori, pentru a marca, astfel, bucuria şi sănătatea generate de mişcare. După încheierea cursei, va avea loc un festival în cadrul căruia va fi folosită pudră colorată din belşug.
Cele două reguli de participare sunt următoarele: toţi cei implicaţi trebuie să fie îmbrăcaţi în alb la start şi să treacă linia de sosire acoperiţi în culori. Kitul de participare este format din tricou, bentiţă, număr de concurs, brăţară de acces la festival şi tatuaj temporar, care vor fi primite după achitarea taxei în valoare de 75 de lei.
Lansat în ianuarie 2012, proiectul The Color Run™ a crescut de la peste 50 de evenimente şi 600.000 de participanţi, la mai mult de 100 de ediţii şi peste un milion de alergători, în 2013.
Linia de finish The Color Run Mamaia este la Goblin Constanţa Beach. Afterparty-ul oficial începe de la ora 22.00, iar invitatul special este Maximilian, care vine alături de gaşca sa de la Okapi Sound, formată din MefY, Zhao şi DJ Oldskull. Alături de ei va mixa şi Chesarion.
 
Cunoscutul interpret Jay Sean, deţinător al mai multor premii, va susţine un spectacol incendiar sâmbătă, 26 iulie, de la ora 23.30, în Le Gaga Mamaia. Intrarea înainte de 00.30 costă 50 de lei, iar după această oră, 80 de lei. Pentru seara de sâmbătă, începând cu ora 23.00, Crema Summer Club pregăteşte petrecerea „Beat The Heat“. Invitata specială a serii va fi Larisa Bercea, dansatoarea la bară care a participat la emisunea „Românii au talent“. DJ Zavi şi M’CKOO se vor ocupa de muzică. La acest eveniment, intrarea este liberă.
De la 23.30, la Fratelli Beach & Club Mamaia, scena va fi pregătită pentru petrecerea „Dance the night away“, la care va mixa DJ Johnny DaMix. Minorii nu au acces la acest spectacol. Petrecerile continuă la Heaven’s Hell şi sâmbătă, când, de la ora 22.00, va avea loc evenimentul „We love music“, în cadrul căruia responsabil cu muzica va fi DJ Kronk, iar cei prezenţi vor asculta melodii din diverse genuri muzicale, precum hip hop, reggae, r’n’b, rock sau dubstep. Intrarea este liberă.
 
Tot sâmbătă, la Broadway Café din Constanţa, de la ora 22.30, va avea loc un concert al formaţiei Amnesia. Prezenţi la numeroase festivaluri locale dedicate trupelor tinere, cei de la Amnesia s-au remarcat datorită calităţii show-ului prestat pe scenă. În prezent, trupa se află în studio, unde lucrează la primul album. Recent, formaţia a câştigat o preselecţie prin care va avea şansa de a concerta alături de nume mari ale scenei autohtone româneşti, în cadrul festivalului „Zilele Prieteniei“. Intrarea la acest eveniment este liberă. Cei care doresc să susţină trupa o pot face, spectacolul desfăşurându-se în sistemul „artist support“ (zece lei).
 
Asociaţia Judeţeană de Box Constanţa organizează Gala Extraordinară „Mamaia Boxing 2014“. Evenimentul, desfăşurat în parteneriat cu Primăria municipiului Constanţa, va avea loc sâmbătă, de la ora 20.00, în Piaţeta Perla din staţiunea Mamaia. Vor participa campioni ai României şi membri ai loturilor naţionale de box la nivel de cadeţi, juniori, tineret şi seniori.
 
De asemenea, tot sâmbătă, la Maritimo Shopping Center va avea loc demonstraţia „Strongman“, care va reuni patru profesionişti, trei amatori şi trei campioane la fitness, care vor arăta ce înseamnă să fii un „om de fier“. Sportivii îşi vor încorda muşchii în trei probe speciale: treptele puterii, car hold şi încercarea cauciucurilor. La evenimentul cu intrare liberă va fi prezentă şi constănţeanca Diana Pivniceru, campioană naţională Bikini Fitness.

DUMINICĂ, 27 iulie, evenimente exclusiviste cu sushi şi parfum oriental

Duminică, 27 iulie, de la ora 19.00, la Iulius Beach din staţiunea Mamaia, situată în spatele Hotelului Iaki, va avea loc cea mai exclusivistă experienţă sushi, şi anume „Japanese Beach Party“, ediţia a IV-a. În cadrul evenimentului, vor avea loc numeroase surprize, printre care se numără o primire răcoroasă cu sake. Preţul unui bilet este de 79 de lei, negociabil pentru grupurile de minimum patru persoane.
 
Tot duminică, de la ora 20.00, la Princess Island din staţiunea Mamaia, va avea loc o seară orientală, în cadrul căreia vor fi organizate focuri de tabără. Intrarea este liberă.
Bogdan Nistor revine la Relax Café din Constanţa pe 27 iulie, de la ora 20.30, pentru a susţine un „One Man Show“. Bogdan Nistor este un tânăr din Botoşani, care, până în prezent, a susţinut numeroase spectacole de stand-up comedy. Preţul unui bilet este de 10 lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii