Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:46 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trupa Friends și DJ John Riley, în Marttinez Beach

ro

15 Aug, 2013 13:41 1673 Marime text
Seria petrecerilor de week-end continua la Marttinez Beach.
 
Vineri, 16 august, începe un nou weekend fierbinte la Marttinez Beach cu Freixenet & Friends Bubble Party! Concertul live al trupei Friends va incinge spiritelele. Petrecerea din lounge va începe la ora 23.00.
Sâmbătă, 17 august, va avea loc super petrecerea Prohibition Party, în care invitatul special al serii este DJ John Riley.
John Riley își întreține publicul cu stilul său unic de a mixa soul, funk, disco și house. John mixează în Europa de mai bine de 10 ani, pornind de la legendarul club Web, fiind apoi rezident în Embryo, Other Side, Baraka și multe altele. A mixat, de asemenea și la multe petreceri private din Londra, Berlin, Bilbao și nu numai.
Filozofia sa este simpla: o petrecere înseamnă muzică bună și mulți oameni dansând și simțindu-se extraordinar.
 
Despre Marttinez Beach- Mamaia Nord
Lansat în luna iunie, Marttinez Beach este un lounge cu plajă, un hot spot al distracției în acestă vară.
Marttinez Beach îți propune să uiți de grijile cotidiene și să te relaxazi și distrezi într-un loc special ale cărui ingrediente sunt: plajă amenajată, lounge cu bucătarie proprie, rețete speciale de cocktailuri, muzică 24 din 24 oferită de propriul DJ, servicii oferite de un personal experimentat atât direct pe plajă, cât si in lounge, și, nu în ultimul rând, multe petreceri într-o atmosferă chill out.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii