Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:11 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” pregătește două spectacole pentru micii spectatori, în săptămâna ce urmează.

ro

20 Jan, 2019 15:56 2006 Marime text
Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” oferă spectatorilor săi două spectacole mult iubite de aceștia. „Peter Pan” și „Povestea porcului” sunt cele două piese care îi vor încânta pe micii spectatori.

Marți, 22 ianuarie, începând cu ora 10:00 copiii pot urmări piesa „Peter Pan”, o adaptare după J. M. Barrie. Spectacolul se regăsește în regia și scenariul lui Cristian Mitescu și scenografia Eugeniei Tărășescu Jianu. În privința coregrafiei, aceasta este semnată de Sergiu Ionuț Anghel, iar muzica va fi asigurată de Viorel Andrinoiu. Din distribuție fac parte Grațian Prisăcariu, Vasile Gherghilescu, Daniel Minciună, Daniela Manolache, Arina Cojocaru, Tiberiu Roșu, Emanuel Cristoiu și Ion Ciolan. Spectacolul „Peter Pan” este adresat copiilor cu vârste de peste patru ani.

Al doilea eveniment al săptămânii viitoare al Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” este programat în data de 23 ianuarie, miercuri, tot la ora 10:00. Spectacolul prezentat este tot „Peter Pan”.

Spectacolul de duminică, 27 ianuarie, al teatrului, va avea dublă reprezentație, atât la ora 10:00, dar și la ora 11:30. „Povestea porcului” este o piesă pe muzica lui Dan Bălan, scenografia semnată de Adrian Ștefănescu. Regia și scenariul aparține lui Cristian Mitescu. Ditribuția este compusă din Rovena Paraschivoi, Daniela Manolache, Grațian Prisăcaru, iar vocile apațin Anetei Forna Christu, Tiberiu Roșu, Claudia Zaharia și Ion Ciolan. „Povestea porcului” este adresată copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 8 ani.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii