Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:02 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Târgul Constanța cu Flori Parcul Teatrului „Oleg Danovski”, gazda celui mai colorat și parfumat eveniment (galerie foto)

ro

13 Sep, 2019 16:40 3518 Marime text

Parcul din fața Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” va fi îmbrăcat în flori viu colorate, la Târgul Constanța cu Flori, Ediția de toamnă, pe care Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” (RAEDPP) Constanța îl organizează în perioada 26 – 29 septembrie 2019. 

Timp de patru zile, în intervalul orar 11:00 – 19:00, vom aduce laolaltă producători de flori din județ, producători de ghivece din ceramică, beton, fier și lemn, firme de amenajări peisagistice, firme care comercializează produse de îngrijire pentru flori și produse fito-sanitare, transmite Primăria.


Printre miile de flori care vor îi încânta pe constănțeni cu miresmele și culorile lor pe platoul din fața teatrului se numără crizantemele, mușcatele curgătoare, mușcatele zonale, clopoțeii, begoniile, ciclamele sau florile de piatră.

Producătorii, alături de reprezentanți ai Regiei Naționale a Pădurilor – ROMSILVA - Direcția Silvică Constanța vor da sfaturi prețioase celor care doresc să cunoască tainele îngrijirii florilor.

Comercianții interesați să participe la Târgul Constanța cu Flori pot apela numărul de telefon 0241 520574 - Direcția Piețe, Târguri și Oboare din cadrul RAEDPP Constanța, persoana de contact Poștovei Sever.

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii