Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:42 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şuie Paparude, Berti Barbera şi Nicu Patoi, protagoniştii unui weekend de excepţie în Club Doors

ro

09 Mar, 2015 16:19 1113 Marime text
Sfârşitul de săptămână aduce în Club Doors din Constanţa evenimente pentru toate gusturile. În timp ce vineri, 13 martie, membrii formaţiei Şuie Paparude vor concerta în Doors, duminică, 15 martie, Berti Barbera şi Nicu Patoi vor lansa albumul „100 hours".
 
Concertul celor de la Şuie Paparude este programat vineri seară, de la ora 23.00. Un bilet costă 30 de lei. În prezent, Şuie Paparude este formată din Michi (Mihai Câmpineanu), Bean (Alexe Marius Andrei) şi Dobrică (Mihai Dobre). Grupul a cântat în deschiderea unor concerte importante, cum ar fi cel susţinut de trupa Depeche Mode.
 
Berti Barbera și Nicu Patoi, doi muzicieni de o valoare inestimabilă, vin pe scena Clubului Doors, duminică, 15 martie, de la ora 19.00, cu un album așteptat de ascultători. „100 Hours” reprezintă timpul folosit pentru a îngloba zece ani de experiențe comune, în care totul se petrece fără ezitări, ca într-un mecanism bine reglat. „Veți recunoaşte toate cele 12 piese de pe acest album, în timp ce vă veți bucura de noile abordări instrumentale și de contribuția admirabilă a invitaților care la rândul lor îmbogățesc acest proiect”, transmit organizatorii.

Concertul Berti Barbera şi Nicu Patoi a devenit o tradiţie pentru Clubul Doors, an de an adunându-se un public numeros și dedicat muzicii oferite de cei doi artiști. Biletele sunt puse în vânzare la sediul Clubului Doors, la prețul de 30 de lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii