Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stagiunea estivală „Seri de teatru la Pontul Euxin” se apropie de final

ro

02 Sep, 2020 10:43 8057 Marime text
Este ultimul weekend în care constănțenii, dar și turiștii pot participa la spectacolele care se desfășoară în zona Amfiteatru din Parcul Tăbăcărie. Proiectul „Seri de teatru la Pontul Euxin”, ediția a II-a, este organizat de Oțeleanu Ioana Cătălina PFA și finanțat de Primăria Municipiului Constanța. Reprezentațiile au loc în fiecare weekend, în perioada 7 august-6 septembrie.

Vineri, 4 august, de la ora 21:00, va fi pus în scenă un spectacol susținut de echipa FF Theatre din București, „Procesul”, după „Spectatorul condamnat la moarte“, de Matei Vișniec.

Sâmbătă, 5 august, publicul este invitat la un recital de muzică și poezie, susținut de Ileana Șipoteanu, actorul Mihai Gălățan de la Teatrul „Jean Bart” din Tulcea și balerinii Cosmin Adrian și Louise Chapovaloff. 

Duminică, 6 august, de la ora 21:00, proiectul „Seri de teatru la Pontul Euxin” se va încheia cu un concert susținut de Mike Godoroja & Blue Spirit.
Intrarea este liberă la toate evenimentele cu respectarea tuturor măsurilor privind prevenirea răspândirii noului coronavirus SARS-CoV-2. 

Accesul în spațiul destinat publicului se face cu jumătate de oră înainte de începerea spectacolului, adică de la ora 20:30.  

„Seri de teatru la Pontul Euxin” este un proiect de interes general, finanțat din fonduri nerambursabile. Manager de proiect este prof. univ. dr. Daniela Vitcu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii