Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:22 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spectacole la Teatrul de Vară Jupiter, în perioada 28 iulie – 3 august

ro

25 Jul, 2014 14:22 5881 Marime text
În săptămâna 28 iulie – 3 august, la Teatrul de Vară Jupiter, vor avea loc o serie de concerte, precum şi piese de teatru dedicate copiilor, dar şi adulţilor, organizatorii propunând un mod inedit de a petrece sejurul pe litoral.
 
Astfel, luni seară, pe scena Teatrului de Vară Jupiter va fi transpus un spectacol cu un titlu inedit şi amuzant, „Văcuţele spaţiale”. Dialogurile amuzante au dublu înţeles, unul pentru copii, iar altul pentru părinţi. Din distribuţie fac parte actorii Vera Linguraru, Maria Ţăranu, Julieana Drăghici, Voicu Hetel şi Ion Ionuţ Ciocia. Preţul unui bilet este de 20 de lei.
 
Marţi, 29 iulie, de la ora 21.00, formaţia Bosquito va susţine un concert la Teatrul de Vară Jupiter. „Este pentru prima dată când cântăm într-un teatru de vară. Însă publicul este același peste tot, fie că vorbim de litoral, fie că vorbim de diferite locaţii din ţară sau din afara ei. Şi mai ştim că publicul are nevoie de muzică de calitate şi de distracţie, lucruri pe care noi le oferim la fiecare concert de-al nostru”, au mărturisit băieţii de la Bosquito.
Toţi cei prezenţi vor asculta cele mai frumoase melodii ale formaţiei, printre acestea numărându-se „Două mâini”, „Când îngerii pleacă”, „Marcela”. La concert va fi prezent şi Ovidiu Lipan Ţăndărică, prieten apropiat al trupei. De asemenea, Bosquito va concerta la Teatrul de Vară Jupiter pe 7, dar şi 14 august.

Distracţia continuă la Teatrul de Vară Jupiter şi miercuri, 30 iulie, când va avea loc spectacolul celor de la Pronconsul. Membrii trupei vor concerta de la ora 21.00 şi vor aduce un nou concept inedit de karaoke live, în cadrul evenimentului „Fii star cu Proconsul!”. Formaţia  va încânta publicul cu hit-urile lor, printre care se numără „Cerul”, „Mi-ai luat inima”, „Fata pentru care cânt”,„Aşa trec anii”, cel mai nou single. De asemenea, Proconsul va cânta până pe trei septembrie, în fiecare miercuri, la Teatrul de Vară Jupiter. Preţul unui bilet pentru acest concert este de 20 de lei.
 
Vineri, 1 august, Claudiu Bleonţ şi Magda Catone vor fi prezenţi la Teatrul de Vară Jupiter, pentru spectacolul „Un bărbat şi mai multe femei”, o adaptare după Leonid Zorin. Spectacolul, o comedie spumoasă, abordează eternul conflict dintre bărbaţi şi femei, cu accente pe comunicarea conflictuală. Care sunt şansele unui bărbat timid în faţa uneia sau a mai multor femei, care, prin diverse forme de abordare, reuşesc să-şi atingă scopul?
Claudiu Bleonţ joacă rolul bărbatului, în timp ce Magda Catone interpretează opt femei. Ea va fi, pe rând, soţie, seducătoare de meserie, şefă de companie multinaţională, medic şi funcţionar. În acest context, personajul masculin se va întâlni, pe parcursul spectacolului, cu femeia înger, femeia exaltată, femeia paznic, femeia autoritară, femeia disperată şi femeia victimă. Costumele sunt realizate de Oana Păunescu. Preţul unui bilet este de 20 de lei.
 
Teatrul de Vară Jupiter încheie săptămâna cu spectacolul „Florida Show”, un număr spectaculos de dresaj cu foci, lei de mare, dar şi alte animale acvatice, care va avea loc sâmbătă, 2 august, şi duminică, 3 august. Dresorul este Maik, fostul concurent de la emisiunea „Românii au talent”.
Spectacolul de dresaj poate fi văzut la Teatrul de Vară Jupiter începând cu acest weekend, când vor avea loc două reprezentaţii pe 26 şi 27 iulie. Spectacolul de sâmbătă, 26 iulie, va începe de la ora 19.00, iar cel de duminică de la ora 21.00. Preţul unui bilet este de 30 de lei.
 
Sursa foto: teatruldevarajupiter.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii