Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:51 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spectacol româno-italian, în weekend, la Constanța

ro

04 Oct, 2018 17:14 2237 Marime text
Teatrul de Stat Constanța, în parteneriat cu Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa organizează sâmbătă, un colocviu intitulat „Noi forme de a spune vechile povești, pentru public diferit”. Evenimentul va avea lor la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, începând cu ora 11.
Colocviul este adresat celor interesați de tradiții, legende, identitate culturală, identitate istorică și face parte din proiectul cofinanţat de Uniunea Europeană, „Legende pe ruine circulare”.

Colocviul va fi urmat și de o conferință de presă, în cadrul căruia regizorul Fabio Tolledi și Dana Dumitrescu vor oferi detalii referitoare la obiectele și modul de desfășurare al proiectului.

Începând cu ora 18 actorii Teatrului de Stat Constanța și Teatrului Astragali din Italia vor susține o reprezentație la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța. Spectatorii vor putea urmări rezultatul artistic al creației italiano-române, sub coordonarea actorului Fabio Tolledi, vicepreședinte al Institutului Internațional de Teatru.  
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii